'Deze PS5 game komt misschien tijdens Summer Game Fest'

News
vrijdag, 31 mei 2024 om 11:00
5 horizon zero dawn tips die je moet weten 107243f1577357152
Er waren de afgelopen maanden veel berichten over een PlayStation Showcase in mei. Uiteindelijk gebeurde er inderdaad iets rondom PlayStation, maar het was een State of Play. Nu wordt beweerd dat er een grotere show op komst is.
De recente State of Play kwam met een paar leuke aankondigingen, maar was niet de grote show waar veel fans op gehoopt hadden. In mei komt Sony vaak met grotere showcases, maar de State of Play was relatief kleinschalig. Volgens Tom Henderson staan er mogelijk nog grotere evenementen op het programma.
Hij doet die suggestie op Insider-Gaming, in een artikel dat een grote State of Play-leak bespreekt. In de leak (en uiteindelijk ook in de State of Play) werd namelijk een LEGO Horizon-game waarover wat geruchten gingen helemaal niet genoemd. Maar Henderson blijft overtuigd dat de game bestaat.
De onthulling kan volgens Henderson komen tijdens bijvoorbeeld Summer Game Fest. Maar hij spreekt ook over de mogelijkheid van “de PlayStation Showcase rond het einde van het jaar”. Het bestaan van zo’n showcase kan speculatie zijn, maar dat Henderson “de Showcase” zegt en niet “een Showcase” kan betekenen dat hij weet dat er, in ieder geval onder voorbehoud, iets op het programma staat.

Wat is er onthuld in de State of Play?

De State of Play is misschien niet de show waar veel fans op gehoopt hadden, maar er is toch aardig wat getoond waar spelers naar uit kunnen kijken. Er is bijvoorbeeld een releasedatum voor God of War Ragnarok op PC. Ook voor de Silent Hill 2 remake is een releasedatum bekend.
Verder liet Sony eindelijk zien wat Concord precies is. Ook kwam het met de aankondiging van een groot avontuur voor Astro Bot, nadat de schattige robot voor het laatst gezien was in de pack-in game van de PlayStation 5. Astro Bot en Concord kregen ook meteen releasedata voor dit jaar.

Populair Nieuws