‘Deze nieuwe features krijgt de iPhone 14’

News
dinsdag, 02 augustus 2022 om 10:50
iphone 13 pro familyf1632137276
Het duurt waarschijnlijk niet lang meer voor de iPhone 14 wordt onthuld. Er zijn al wat aanhoudende geruchten over wat er allemaal verbeterd gaat worden in deze nieuwe iPhone. Deze features kun je naar verluidt verwachten.
We hebben al vaker geruchten gehoord dat de nieuwe iPhone een always-on display krijgt. Een dergelijk scherm vind je al op veel Android-telefoons en de Apple Watch. Aanvankelijk hoorden we via een analist dat de iPhone 14 er één zou krijgen. Nieuwe ontdekkingen in iOS 16 maken het vrijwel zeker.
Iets anders aan de voorkant van de telefoon dat wordt verbeterd is de camera. De frontcamera krijgt een beter diafragma en zou voortaan autofocus hebben, wat wel handig is voor een camera die de meeste mensen gebruiken voor selfies. Deze camera zit doorgaans in een notch in het scherm, maar die notch zou gaan verdwijnen, waardoor je wat meer scherm overhoudt op je telefoon.
Ook de camera achterop zou verbeterd worden. Er wordt een vrij grote sprong gemaakt van 12 megapixel naar 48 megapixel. Dat zou vooral bedoeld zijn voor video. Naar verluidt kan de iPhone 14 namelijk 8K video opnemen.

Sommige features alleen voor iPhone 14 Pro

Overigens zou deze 8K video alleen voor de iPhone 14 Pro beschikbaar zijn. Datzelfde lijkt ook te gelden voor de nieuwe processor. Het lijkt erop dat alleen de Pro-modellen een A16 chip krijgen, terwijl de gewone iPhone het met een verbeterde A15 moet doen. Analisten beweren bovendien dat dit verschil voortaan de standaard wordt.

Populair Nieuws