'iPhone 14 Pro zal enige iPhone met A16 chip worden'

News
dinsdag, 15 maart 2022 om 17:30
iphone 13 pro 4f1633082437
Er is nog niet veel bekend over de iPhone 14 modellen, maar volgens een bekende analist zal alleen het topmodel een grote upgrade krijgen.
Apple is één van de grootste telefoongiganten op de huidige markt. Elk jaar wachten veel mensen in spanning af hoe de volgende iPhone eruit zal zien en wat voor nieuw hightech snufjes de telefoon heeft. Nu duiken er nieuwe geruchten op, die misschien niet zo goed nieuws zijn voor mensen met een beperkt budget.
De iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zullen namelijk de enige telefoons zijn met een A16 chip, dat claimt de bekende Apple-analist Mich-Chi Kuo op Twitter. Volgens Kuo zullen het standaard iPhone 14 model en het iPhone 14 Max model een A15 chip bevatten die we ook terugvinden in de iPhone 13 lijn.
Volgens de bekende analist staat er nog meer op het menu. Elke iPhone 14 zou namelijk 6GB RAM-geheugen hebben. De duurdere modellen zouden beschikken over een verbeterd LPDDR5 geheugen, terwijl de goedkopere varianten het met LPDDR 4X moeten doen. LPDDR 4X is een variant die we terug kunnen zien in de iPhone 13. Apple heeft in het verleden wel een verschil gehad tussen hun normale en ‘premium’ modellen als het gaat om geheugen, maar er is geen verschil meer geweest in processors tussen de normale en de ‘premium’ modellen sinds de iPhone 5S en de iPhone 5C uit 2013.

Meer informatie over de iPhone 14

Hoewel er nog niet veel bekend is over de volgende lijn iPhones is er al wel een verwachting wanneer we meer informatie krijgen. Er zou namelijk meer informatie over de iPhones worden gegeven in een Apple evenement rond de herfst. Het is dus nog maar een kwestie van tijd voordat Apple de nieuwste generatie iPhones officieel uit de doeken doet.
Zijn er dingen waar jij op hoopt bij de nieuwste generatie iPhones, laat het ons dan vooral weten!

Populair Nieuws