Zo kijk je de Champions League Monaco - PSV

News
dinsdag, 02 augustus 2022 om 10:41
pexels pixabay 47730f1649691981
Vanavond om 20:00 is het weer zover, dan gaan Monaco en PSV weer tekeer op het voetbalveld. Deze keer spelen de teams in het Stade Louis II het stadion van Monaco. Je kan de teams volgen op de provider die de UEFA Champions League covert: ESPN.
Uit deze wedstrijd moet het duidelijk gaan worden wie er door gaat naar de play-offs. De mannen uit Eindhoven gaan er zeker hard voor strijden. Oefenen hebben de heren sowieso al goed gedaan, want het team heeft de Johan Cruijff Schaal al afgepakt van meervoudig kampioen Ajax na de 3-5 wedstrijd. Zover nu bekend is, is de hele ploeg van 22 man mee naar Monacomet Ruud van Nistelrooij .
Bij Monaco klinkt het verhaal wel een beetje anders. Monaco is namelijk kort geleden een ster speler verloren in Tchouaméni. Voor 80 miljoen is hij namelijk overgenomen door Real Madrid.

Champions League Monaco - PSV: wat zegt het verleden?

De eerste wedstrijd die deze twee teams tegen elkaar hebben gespeeld was in 2003. Toen won Monaco op matchdag 1 met 2-1 van PSV. Op het zelfde toernooi 4 dagen later op match dag 5 was het gelijkspel. Na deze wedstrijd hebben de teams elkaar een jaar met rust gelaten, maar in 2004 stonden ze weer tegenover elkaar. Toen wist PSV er twee overwinningen uit te slaan met een 2-0 en een 1-0 wedstrijd.
Sinds 2004 hebben de teams elkaar niet meer getroffen, tot nu. Of PSV er vanavond weer een overwinning uit kan halen, zien we om 20:00. De opstelling is nog onbekend.