'Apple iPhone 14 zal de notch laten verdwijnen'

News
donderdag, 09 december 2021 om 13:00
iphone 13 mini review 7f1635868827
Nieuwe geruchten rond de iPhone 14 zeggen dat de 'notch', ofwel de zwarte uitsnede bovenaan de iPhone 13, zal verdwijnen en plaats maakt voor één enkele kleine camera.
De notch van de iPhone 13 is in vergelijking met de iPhone 12 iets kleiner geworden. Er waren voor release alleen geruchten dat de notch helemaal zou verdwijnen. Nieuwe berichten claimen nu dat het plan van Apple is om deze notch helemaal te laten verwijderen in bepaalde modellen van de iPhone 14. Dat meldt The Elec. De notch, die nog steeds een groot deel van de bovenkant van de telefoon in beslag neemt, zal plaats maken voor één enkele camera. Deze methode wordt ook al toegepast in bepaalde Android telefoons.
The Elec claimt dat de iPhone 14 Pro een enkele camera in de display krijgt in plaats van een hele zwarte balk. Dit zal de eerste keer zijn dat Apple deze methode toepast, en zal beschikbaar zijn voor de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Waarom de andere iPhone 14 telefoons wel gewoon een notch krijgen is onbekend. Als het gerucht klopt dan krijgen de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max meer display.

Misschien geen Face ID in iPhone 14

De geruchten zijn gebaseerd op rapporten van Apple analist Ming-Chi Kuo, die al twee keer dit jaar heeft laten weten dat Apple het model van haar duurdere iPhone 14’s zal aanpassen. Ook andere insiders claimen dat het ontwerp op de schop gaat. Als dit gerucht klopt, dan heeft Apple een manier gevonden om haar face ID te verbeteren, aangezien deze nu direct onder de display zal zitten in plaats van onder notch. Volgens Digital Trends zal het ook kunnen dat Apple Face en Touch ID links laat liggen op haar iPhone 14.

Populair Nieuws