Marvel-serie Secret Invasion cast zijn schurk

News
vrijdag, 19 maart 2021 om 10:30
acteur samuel l jackson ziet een nick fury solo film wel zitten 147810
Marvel zet de komende tijd flink in op Disney+ series. Eén van de recentere onthullingen is Secret Invasion. Op deze serie moeten we nog even wachten, maar er is al wel een schurk voor de cast gevonden.
Volgens bronnen van Variety is Kingsley Ben-Adir gecast in Secret Invasion. Ben-Adir is onder andere bekend van Peaky Blinders en het Oscar-genomineerde One Night in Miami. Details over zijn rol in Secret Invasion zijn nog geheim, maar hij zou een belangrijke schurk spelen. Disney en Marvel hebben de casting van Ben-Adir nog niet bevestigd.

Waar gaat Secret Invasion over?

In Secret Invasion heeft een sekte van Skrulls het leven op aarde geïnfiltreerd. Nick Fury en de vriendelijke Skrull Talos maken jacht op deze bedriegers. De serie is gebaseerd op een gelijknamige stripreeks, al zal er waarschijnlijk hier en daar afgeweken worden van deze verhaallijn.

Wie zit er verder in de cast?

Zoals gezegd zullen Nick Fury en Talos te zien zijn in de serie. Net als in de Marvel-films zullen zij gespeeld worden door respectievelijk Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn. Behalve die twee en nu dus Kingsley Ben-Adir zijn er nog geen verdere castleden bekend.
Secret Invasion moet binnenkort beginnen met filmen, maar in de tussentijd zijn er al andere Marvel-series te zien. WandaVision is onlangs afgerond en op 19 maart begint The Falcon and the Winter Soldier. In juni gaat Loki van start en er is nog veel meer in ontwikkeling.

Populair Nieuws