Resident Evil RE: Verse Beta al na half uur offline - inmiddels weer in de lucht

News
vrijdag, 09 april 2021 om 13:00
resident evil reversef1611305888
De open bèta van de aankomende multiplayer spin-off van Resident Evil Village, RE: Verse, is na korte tijd weer uit de lucht gehaald. De game had te maken met matchmaking problemen waardoor het voor spelers moeilijk werd om de game daadwerkelijk te spelen.
Ontwikkelaar Capcom meldt op Twitter dat de bèta te maken had met problemen. Spelers hadden grote moeite met het vinden van en verbinden met online games. Capcom zei dat de bèta zal worden opgeschort tot deze problemen zijn opgelost.
RE: Verse is een spin-off multiplayer modus die verbonden is aan de aankomende game Resident Evil Village. De bèta was vanaf 5 april te downloaden en moest vanaf 8 tot 11 april voor iedereen te spelen zijn. Echter bleek het plezier maar van korte duur en werd de bèta al na een half uur gestopt.

Resident Evil RE: Verse nu weer speelbaar

Capcom kondigde vanochtend vroeg aan dat de bèta weer hervat zou worden na een kort onderhoud. Wel waarschuwde de ontwikkelaar dat spelers nog steeds problemen zouden kunnen ondervinden. Er wordt gezegd dat de situatie strak in de gaten wordt gehouden.
Resident Evil Village wordt verwacht op 7 mei voor de PS4 en 5, de PC, de Xbox Series X en One. Fans die Village kopen zullen de multiplayer spin-off RE: Verse er gratis bij krijgen. In de multiplayer kunnen zes spelers het tegen elkaar opnemen in een deathmatch, met iconische personages en op bekende locaties uit de Resident Evil-serie.

Populair Nieuws

Laatste Reacties