Klassieke serie The Office komt naar Netflix in Nederland

News
vrijdag, 24 september 2021 om 14:30
the officef1631611942
We kennen het allemaal wel. Je zoekt op het wereldwijde web naar leuke series, vindt er eentje en komt erachter dat deze alleen maar in Amerika te zien is. Hetzelfde geval is met The Office, maar voor deze serie komt daar eindelijk verandering in.
Blaas de ballonnen op, hang de slingers uit en vier feest. The Office komt eindelijk naar Netflix toe. De serie was niet te zien op Netflix, maar daar komt eindelijk verandering in. Vaak gaat het bij dit soort series om rechten, en mogen ze simpelweg niet op de Nederlandse Netflix geplaatst worden.
Twee jaar geleden hadden we de hoop eigenlijk al opgegeven. Toen claimde NBC de rechten terug en daarmee verdween The Office volledig van Netflix. Hij was toen alleen nog maar te zien op NBC.

Wanneer is hij dan te zien?

Na al dat wachten komt er dus eindelijk een einde aan. Netflix kondigte trots aan op Twitter dat de serie binnenkort in Nederland te zien is. Vanaf 23 oktober kun je de serie streamen. Alle 9 seizoenen zijn te zien, en wees er snel bij. Met al die rechten weet je het namelijk maar nooit, dus het kan zijn dat hij er ineens weer afgegooid wordt.
Naast The Office komt de serie Seinfeld ook naar Netflix. Vanaf 1 oktober zijn alle 9 seizoenen te zien.

The Office

The Office is in een documentaire stijl gefilmd, en volgt alle gebeurtenissen in een willekeurig Engels kantoor. De dagelijkse werksituaties (waarvan de meeste niet heel erg dagelijks zijn) worden afgewisseld door korte interviews met de “werknemers”.

Populair Nieuws