Deze goedkope Pathé Thuis films geven je de lentekriebels!

News
donderdag, 15 april 2021 om 16:00
pathe thuisf1621347032
Alhoewel het weer het niet zegt, zitten we nu al een klein maandje in de lente. Dit seizoen moet veel zon en lekker weer met zich meebrengen, maar dat hebben we nog niet veel kunnen zien. Met deze goedkope Pathé Thuis films haal je de lente wel naar binnen!

1. Aloha

De eerste goedkope Pathé Thuis film die de lente naar de TV brengt, is Aloha. Het is een romantische komediefilm en gaat over Brian, die voor zaken terugkeert naar zijn geliefde in Hawaii. Hier wordt hij al snel met het verleden geconfronteerd in de vorm van zijn ex-vriendin Tracy. Hiernaast is er ook nog de aantrekkelijke Allison, die hem in de gaten moet houden.
Er spelen een aantal grote sterren in de film zoals Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams en Bill Murray. Regisseur van de film is Cameron Crowe.
Klik hier om de film voor drie euro te bekijken!
Bekijk de lenteachtige trailer hieronder:

2. Verliefd op Cuba

Verliefd op Cuba is een Nederlandse film uit 2018. In de film wordt Loes gebeld vanaf de Cubaanse ambassade in verband met haar dochter, die trouwt met een Cubaan. Loes is vastbesloten alles eraan te doen om het huwelijk te stoppen en vertrekt naar Cuba, waar zij haar geloof in de liefde hervindt, net als haar dochter.
De Pathé Thuis film bevat een aantal grote Nederlandse namen zoals Susan Visser, Abbey Hoes, Rolf Sanchez en Jan Kooijman. De regisseur van de film is Johan Nijenhuis.
Klik hier om de film voor 3 euro te bekijken!
Bekijk de trailer van Verliefd op Cuba hieronder:

3. Crazy Rich Asians

Deze goedkope Pathé Thuis film genaamd Crazy Rich Asians is een romantische film en gaat over Rachel, die haar vriend Nick vergezelt naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Rachel weet echter niet dat Nick een afstammeling is van een van de rijkste families van dit land. Rachel moet proberen haar weg te vinden in het rijke leven van haar vriend, wat soms voor de nodige problemen zorgt.
De cast van Crazy Rich Asians bestaat onder andere uit Constance Wu, Henry Golding, Awkwafina en Ken Jeong. De regisseur van de film is Jon M. Chu.
Klik hier om de film voor drie euro te bekijken!
Bekijk de trailer van de Pathé Thuis film hieronder:

Goedkope Pathé Thuis films met een vleugje lente

Andere films die je een lente-achtig gevoel kunnen geven op Pathé Thuis zijn Love Simon, A Simple Favor, Weg van Jou en La La Land.
Ga jij een van deze goedkope Pathé Thuis films kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws