Deze Pathé Thuis horrorfilms kun je nu spotgoedkoop kijken!

News
zondag, 11 april 2021 om 8:00
a quiet place review blu ray een stille maar geen stomme film 139314f1624030335
Pathé Thuis heeft vaak mooie aanbiedingen klaar liggen voor films die eigenlijk nog best nieuw zijn. Zo biedt het nu spotgoedkope prijzen aan voor gloednieuwe horrorfilms. Hieronder vind je de Pathé Thuis horrorfilms die nu voor maar enkele euro’s te bekijken zijn!

1. Countdown

De eerste horrorfilm die aangeboden wordt op Pathé Thuis voor maar 3 euro is Countdown. In deze film bestaat er een app genaamd Countdown, die precies aanwijst wanneer je dood gaat. De jonge verpleegster Quinn ontdekt dat de app ook de exacte tijdstip van haar dood voorspelt. Bij de meesten duurt het jaren voordat zij dood zijn. Quinn heeft nog maar twee dagen. Hiermee begint er een race tegen de klok.
Klik hier om Countdown op Pathé Thuis te kijken.
De cast van Countdown bestaat onder andere uit Elizabeth Lail, Anne Winters en Peter Facinelli. Regisseur van de film is Justin Dec.
Bekijk de trailer hieronder:

2. Ready or Not

De volgende horrorfilm die op Pathé Thuis aangeboden wordt voor een koopje is Ready or Not. De film gaat over een jonge vrouw, die op het punt staat te gaan trouwen met haar vriend. Voordat zij dit gaan doen, wordt de vrouw uitgenodigt door zijn familie om mee te doen met hun traditie, niet wetende dat dit een dodelijk spel wordt.
Klik hier om Ready or Not op Pathé Thuis te kijken.
De cast van de film bestaat uit Samara Weaving, Adam Brody en Andie MacDowell.
Bekijk de trailer hieronder:

3. Midsommar

De horrorfilm Midsommar wordt nu ook aangeboden voor maar 3 euro op Pathé Thuis. De film gaat over een groep vrienden die tijdens hun vakantie een geïsoleerd Zweeds dorpje bezoeken tijdens het Midsommar festival. Op den duur merken ze dat de rituelen die zij uitvoeren niet zo gezellig zijn als het op het eerste gezicht leek.
Klik hier om Midsommar op Pathé Thuis te kijken.
De cast van de film bestaat onder andere uit Florence Pugh, William Jackson Harper en Will Poulter.
Bekijk de trailer hieronder:

Andere spotgoedkope Pathé Thuis horrorfilms

Andere horrorfilms die je voor een prijs van 3 euro nu kan kijken zijn onder andere The Lodge, Child’s Play, The Curse of La Llorona en A Quiet Place. Welke film ben jij van plan het eerst te kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws