Emma Stone schittert in eerste Cruella trailer mét releasedatum

News
donderdag, 18 februari 2021 om 17:30
xgn google image
Disney heeft de officiële trailer mét releasedatum getoond voor de film van Disney-schurk Cruella de Vil, waarin Emma Stone de rol van de slechterik zal spelen. In de nieuwe trailer die vrijgegeven is kunnen we een iets ander kijkje nemen op haar leven dan we gewend zijn van de 101 Dalmatiërs films. Wat kunnen we verwachten van de film?

Verwachtingen

In de trailer kunnen we Cruella zien zoals we haar nooit eerder gezien hebben. Het eerste wat namelijk opvalt is dat zij in deze film een stuk jonger is dan dat ze was in 101 Dalmatiërs. Dit komt omdat de film ons een kijkje laat nemen in het jongere leven van de schurk en wat haar redenen zijn om de Cruella te worden zoals iedereen haar kent.
Het lijkt er op dat we een duistere film kunnen verwachten, iets wat Disney niet vaak laat zien. Zo kunnen we in de trailer explosies zien, auto-achtervolgingen, branden, diefstallen en nog veel meer. We hebben al eens een slechterik kunnen terugzien in Disney’s Maleficent, maar deze film was alles behalve duister. De twee delen van de film kregen goede eindes en we zien dat Maleficent eigenlijk zo slecht niet is als we vroeger dachten.
Cruella gaat, als we de trailer kunnen beoordelen, flink anders zijn. Het is dan ook de vraag of we haar als een goed persoon kunnen terugzien in de film.
Bekijk hieronder de trailer:

Wisselende reacties op Cruella trailer

Ook al zijn er veel reacties op Emma Stone’s Cruella die erg positief zijn, er zijn ook een aantal reacties die beweren dat de schurk op geen enkele manier in een goed daglicht gezet kan worden. In de animatiefilm 101 Dalmatiërs was Cruella te zien als een schurk die de huiden van Dalmatiërs wil hebben voor haar eigen jassen en dus niet echt een heel sympatiek iemand. Of deze verhaallijn terug gaat komen in de film is nog maar de vraag. Wel kunnen we een mooi staaltje acteerwerk te zien krijgen van Emma Stone.
Hieronder een aantal tweets die minder positief zijn:

Cruella te zien vanaf mei

Cruella is te zien vanaf 28 mei 2021. De film zal hoogstwaarschijnlijk direct naar Disney+ gaan, al is de kans aanwezig dat bioscopen in mei weer open zijn. Wat is jouw reactie op de Cruella tailer? Verdient deze Disney slechterik een eigen film? Laat het weten in de reacties hieronder!