Deze drie horrorfilms op Ziggo Go geven je ongetwijfeld kippenvel

News
donderdag, 15 april 2021 om 15:30
hand 984170 1920f1618242172
Horrorfilms, wie kent ze niet? Als je ervan houdt is het soms geweldig om een hele slechte film te kijken, maar soms kan het lastig zijn om een goede horrorfilm te vinden op de diverse streamingdiensten zoals Disney+, Amazon Prime Video, Netflix en Ziggo Go. Om het makkelijk te maken zijn hier in elk geval drie horror films die je kunt zien op Ziggo Go, er staan nog niet enorm veel horrorfilms op Ziggo haar on-demand filmdienst, maar ze staan soms verstopt tussen de rest.

Evil Dead

De Evil Dead uit 2013 een soort reboot of remake van de originele ‘The Evil Dead’, maar doet zeker niet onder voor de bloederige rommel waar de franchise bekend om staat. Een groepje jongeren vertrekt naar een huisje in een bos, waar een oud demonisch boek achter is gelaten.
In de cast zitten onder andere: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas, Elizabeth Blackmore, Phoenix Connolly en Jim McLarty.

Brightburn

In plaats van een superheld te worden, wordt een buitenaards kind iets heel anders. Niet iedereen heeft tenslotte de wens om superheld te worden, dat is in Brightburn ook het geval. Deze drama en horrorfilm biedt je zonder twijfel een avond vol kippenvel en geeft je een ware horror-ervaring.
De film had een vrij klein budget en ook kleine cast, er zijn zo’n 15 cast-leden totaal met 3 in de hoofdrollen. Elizabeth banks, David Denman en Jackson A. Dunn.

Villains

Een stel amateur criminelen breken in, in een huis maar stuiten op wel iets heel vreemds. Het is een duister geheim van het koppel dat in het huis woont en deze zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat niemand de waarheid te weten komt. En met alles wordt ook echt alles bedoeld, het is tenslotte een horrorfilm.
De cast bestaat uit onder andere: Bill Skarsgård (bekend van IT), Maika Monroe, Blake Baumgarther en nog 6 anderen.

Populair Nieuws