Deze films en series komen in april naar HBO Max

News
donderdag, 31 maart 2022 om 15:30
hbo maxf1650354911
HBO Max is nu een kleine maand in Nederland. De eerste indrukken zijn niet verkeerd, maar de vraag is natuurlijk wat er in april gaat gebeuren. Dit is er volgende maand zoal nieuw op HBO Max.
Er is een goede kans dat je HBO Max in eerste instantie hebt genomen om je oude favorieten te kijken, maar er verschijnt ook veel nieuws op de dienst. HBO Max laat nu weten wat er in de loop van april allemaal nieuw naar de streamingdienst komt. Er is een aantal interessante titels bij.
Neem bijvoorbeeld Tokyo Vice, een Max Original-serie gebaseerd op de ervaringen van journalist Jake Edelstein met de onderwereld van Tokyo. Ook kun je een tweede seizoen van The Flight Attendant zien, waarin de hoofdpersoon verwikkeld raakt in allerlei intriges nadat ze getuige is van een moord. De nieuwe serie We Own This City, van de makers van The Wire, duikt in de misstanden binnen de politie van Baltimore.
Harry Potter-fans kunnen hun hart ook ophalen in April. Helen Mirren presenteert namelijk een spelshow over de franchise genaamd Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses. Als dat niet je ding is kun je ook kijken hoe Stephen Fry de inspiratie achter de magische dieren uit Harry Potter ontdekt in Fantastic Beasts: A Natural History.

Documentaires op HBO Max

Wie iets wil leren dat niet over Harry Potter gaat kan ook in April bij HBO Max terecht. Zo kun je kijken naar One Perfect Shot, over de meest iconische beelden ooit vastgelegd door een zestal regisseurs. The Invisible Pilot duikt in de mysterieuze en verdachte dood van een piloot terwijl Tony Hawk: Until the Wheels Fall Off het leven van Tony Hawk onder de loep neemt.
Er verschijnt gedurende april nog veel meer op HBO Max. Bijvoorbeeld twee originele Europese series (de thrillers The Informant en The Thaw uit repsectievelijk Hongarije en Polen). Je kunt het allemaal voor een zacht prijsje zien als je je op de valreep nog in maart aanmeldt.

Populair Nieuws