Dit zijn de beste Viaplay kijktips

Article
donderdag, 31 maart 2022 om 16:00
viaplay met tekstf1648643997
Naast sport zijn er genoeg films en series te zien op de streamingsdienst Viaplay. Wij hebben de beste Viaplay kijktips voor jou op een rijtje gezet.

The Aviator

In The Aviator volgen we miljardair Howard Hughes, een excentrieke filmproducent en regisseur. Via Hollywood komt Hughes in aanraking met de luchtvaart en verdiept zich in het ontwerpen en bouwen van vliegtuigen. Tussen de jaren 20 en de jaren 40 bouwt hij een indrukwekkend luchtvaartimperium uit. Daarnaast heeft Hughes een affaire met de bekende actrices Ava Gardner en Katharine Hepburn, waardoor er steeds meer problemen ontstaan.
rsz 1the aviatorf1648644397

Normal People

In Normal People volgen we Connell en Marianne van school tot de universiteit. De twee hebben verschillende achtergronden, waardoor ze elkaar steeds weer afstoten en aantrekken. De serie heeft maar liefst twaalf afleveringen, die ongeveer een half uur duren.
normal peoplef1648644666

The Usual Suspects

The Usual Suspects vertelt het verhaal van vijf mannen die worden verdacht van een misdaad. Er is namelijk een enorme explosie geweest op een vrachtschip. Douanier Dave Kujan reist af van New York om Verbal Kint, de enige overlevende getuige te ondervragen. Kujan is er vrijwel zeker van dat de dode crimineel Dean Keaton bij deze zaak betrokken is. De flashbacks maken het verhaal nog ingewikkelder als Kit probeert uit te leggen waarom ze op het schip waren, maar niet alles is zoals het lijkt.
the usual suspectsf1648644835

Daniel

De Deense fotograaf Daniel Rye wordt samen met andere buitenlanders in 2013 door ISIS in Syrië gevangengenomen. De fotograaf zit voor 298 dagen gegijzeld terwijl zijn ouders in Denemarken met angst moet leven dat ze hun zoon mogelijk nooit meer levend zullen zien.

Dr. Death

Gebaseerd op de succesvolle podcast met dezelfde naam, vertelt Dr. Death het waargebeurde verhaal van Dr. Christopher Duntsch. Op het eerste gezicht lijkt Duntsch een briljante, succesvolle neurochirurg, maar dit blijkt niet het geval te zijn. Als patiënten namelijk de operatiekamer van Dr. Christopher Duntsch binnenkomen, worden ze permanent verminkt of gaan ze zelfs dood.
screenshot 2022 03 02 at 13 32 41 dr death 2021f1646224421

Community

Wanneer de echtheid van Jeff Winger zijn universitair diploma in twijfel wordt getrokken, moet de advocaat weer terug naar school. Hij vormt hier een studiegroep om zo indruk te maken op studente Britta Perry, maar al snel wordt hij de leider van een groep buitenbeentjes. Al jaren zijn er geruchten dat er een film zou komen gebaseerd op de serie. Mogelijk is dit idee nu op gang gekomen.

The Good Doctor

The Good Doctor is een serie over de jonge chirurg Sean Murphy. Murphy heeft autisme, waardoor het voor hem moeilijk is om contact te maken met de mensen om zich heen. Hij heeft zijn rustige plattelandsleven verlaten voor een prestigieuze operatieafdeling om zijn buitengewone medische vaardigheden te gebruiken om levens te redden.
schermafbeelding 2022 03 02 om 130242f1648223294

Spartacus

Deze serie is geïnspireerd door de historische figuur Spartacus, een leider van een Romeinse slavenopstand. We volgen zijn leven van zijn tijd als bondgenoot van de Romeinen, tot zijn verraad en het worden van een gladiator.
spartacusf1590780654

The Prestige

Een illusie die vreselijk misgaat, zet twee goochelaars, Alfred Borden en Rupert Angier, tegen elkaar op in een bittere strijd om macht. De rivaliteit dreigt vreselijke gevolgen te hebben wanneer het tweetal hun vete laat escaleren. De twee goochelaars beginnen steeds meer risicovolle trucs uit te voeren om elkaar te overtreffen, maar al snel worden deze trucs dodelijk.

Justified

U.S. Marshal Raylen is een moderne negentiende-eeuwse jurist, die zijn soort gerechtigheid handhaaft op een manier waardoor hij bij criminelen in het vizier komt. Als hij in Florida een voortvluchtige crimineel neerschiet, wordt hij overgeplaatst naar Lexington, Kentucky de plek waar hij opgroeide.