Let op: HBO Max deal nog maar even geldig!

News
vrijdag, 25 maart 2022 om 14:00
hbo max 1 scaledf1702049380
Eerder deze maand lanceerde HBO Max in Nederland. Om dat te vieren kun je een abonnement afsluiten met een spectaculaire deal. Daar moet je alleen snel bij zijn, want die deal is nog maar even geldig.
HBO Max is op dit moment één van de goedkoopste streamingdiensten van Nederland. Je kunt namelijk een abonnement afsluiten voor maar drie of vier euro per maand, afhankelijk van welk abonnement je kiest. Dat is niet duur voor vrijwel alles van HBO, Warner Bros. en DC.
Je moet alleen wel snel zijn als je nog van die prijzen wil profiteren. Na 31 maart is de deal namelijk niet meer geldig en betaal je voor een abonnement het volle pond van 6 of 8 euro per maand. Inclusief vandaag heb je dus nog maar zeven dagen de tijd om deze deal mee te pakken.
Een niet onbelangrijk detail is dat de korting op je abonnementsgeld blijft gelden zolang je abonnement loopt. Dit is dus niet, zoals bij veel andere streamingdiensten, alleen een eerste maand met korting. Als je nu een abonnement afsluit kun je zolang je niet opzegt HBO Max kijken voor de helft van de prijs.

Wat is er te zien op HBO Max?

HBO Max is een streamingdienst van WarnerMedia. Daaronder vallen onder ander HBO en Warner Bros. Er is dan ook veel van die bedrijven te zien op de deinst, zoals Game of Thrones en The Matrix. Ook zijn er de nodige originals, zoals Peacemaker en het vervolg op Sex and the City. Het lijkt er daarnaast op dat de nieuwe Batman-film al heel snel naar de dienst komt.