Deze bizarre sci-fi film is begin juli op Amazon Prime Video te zien!

News
vrijdag, 25 juni 2021 om 14:30
the tomorrow warf1624617834
Wie verlangt naar een steengoede, bizarre sci-fi film met een grote portie aan actie, hoeft niet lang meer te wachten. Zo komt de gloednieuwe Amazon Prime Video film The Tomorrow War 2 juli op de streamingdienst te staan.
The Tomorrow War is een bizarre sci-fi film, waar de gehele wereld geschokt is wanneer een groep van tijdreizigers uit het jaar 2051 een bericht verstuurd voor de hele wereld. Zo geven de tijdreizigers aan dat de mensheid in 30 jaar een grote oorlog verliest tegen een ras van dodelijke aliens. De enige optie om deze oorlog te winnen is om mensen uit het heden te transporteren naar de toekomst om mee te vechten in de oorlog, waar leraar en vader Dan Forester, gespeeld door Chris Pratt, één van is. Hij doet er alles aan om de wereld te redden voor zijn dochter en werkt hij samen met een wetenschapper en zijn vader.
Deze gloednieuwe sci-fi film staat gepland 2 juli uit te komen op Amazon Prime Video en is voor iedereen globaal te kijken op die datum. De cast van de film bestaat onder andere uit Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Edwin Hodge en Seychelle Gabriel. De regisseur van de Amazon Prime Video film is Chris McKay.
Bekijk de trailer van The Tomorrow War hieronder:

Andere films die naar Amazon Prime Video komen

Het aanbod op Amazon Prime wordt in juli een stuk vergroot met een aantal andere films naast The Tomorrow War. Zo komen films zoals Warcraft: The Beginning, After We Collided, Ex Machina, The Way I See It, Kung Fu Panda 3 en nog veel meer in begin juli naar de streamingdienst.
Ben jij van plan The Tomorrow War te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws