Zo gaat The Walking Dead seizoen 11 van start!

News
vrijdag, 25 juni 2021 om 15:00
the walking deadf1624612250
AMC Networks heeft donderdag de officiële titels vrijgegeven van de eerste acht afleveringen van The Walking Dead seizoen 11. Nu heeft het bedrijf ook synopsissen vrijgegeven van de eerste twee afleveringen van het slotseizoen, dat op 22 augustus van start gaan.
Let op! Hieronder staan potentiële spoilers!
The Walking Dead seizoen 11 zal als het slotseizoen dienen van de wereldberoemde zombieserie, waar we de laatste avonturen kunnen meemaken van karakters zoals Maggie, Daryl, Carol en Negan. Nu heeft AMC Network tijdens de ‘11 Weeks of Reveals’ de synopsissen vrijgegeven van de eerste twee afleveringen, die Acheron: Part 1 en Acheron: Part 2 heten.
In Acheron: Part 1 keert de groep terug naar Alexandria na een kritieke voedselmissie, nadat ze realiseren dat dit niet genoeg is. Daarom stelt Maggie een nieuw plan voor dat mogelijk een zelfmoordmissie is. Veel keus hebben ze niet. Zonder voedsel kunnen ze niet overleven. Eenmaal op weg om meer voedsel te vinden barst er een storm los. Hierdoor moet de groep ondergronds in een metrotunnel schuilen, waar al snel chaos ontstaat. Ondertussen wordt de groep die door de vreemde soldaten zijn gevangengenomen, verplaatst naar een geheime locatie.
In Acheron: Part 2 merkt de groep dat een lid niet in veiligheid is gekomen in de metro. Toch kunnen ze niet veel doen gezien ze omringd zijn door Walkers. Met weinig munitie en energie over, probeert de groep zich voor te bereiden op de komst van de Walkers, die een weg hebben gevonden in de metro. In dezelfde aflevering daagt Yumiko het proces uit bij de Commonwealth-buitenpost, die de levens van Eugen, Ezekiel en Princess bedreigt.

De eerste acht titels van The Walking Dead seizoen 11

Nu het plot van de eerste twee afleveringen bekend is gemaakt, is het nog afwachten wat er komen gaat in de rest van The Walking Dead seizoen 11. Wel kunnen we al een glimps opvangen van de titels van de overige eerste zes afleveringen. Bekijk hieronder alle namen.
  • Aflevering 3: Hunted
  • Aflevering 4: Rendition
  • Aflevering 5: Out of the Ashes
  • Aflevering 6: On the Inside
  • Aflevering 7: Promises Broken
  • Aflevering 8: For Blood
Ben jij enthousiast voor The Walking Dead seizoen 11? Laat het weten in de reacties!