PES 2022 krijgt officiële onthulling in juli

News
vrijdag, 25 juni 2021 om 14:00
pes2020 datapackf1581924885
Liefhebbers van de Pro Evolution Soccer reeks kregen deze week plotseling de mogelijkheid om een demo van PES 2022 te testen. Daardoor weten we nu ook dat de voetbalgame een officiële onthulling krijgt op 21 juli.
Het is geen geheim dat PES 2022 er dit jaar aan zit te komen. De voetbalreeks van Konami en grote concurrent FIFA komen immers elk jaar met een nieuw deel en de release van de nieuwe games zijn vaak ook nog eens in de zomer. Het wordt dus hoog tijd voor het eerste teken van leven van PES 2022.
Niemand had alleen verwacht dat Konami meteen met een speelbare demo voor iedereen zou komen. De zogeheten New Football Game Online Performance Test is door het Japanse bedrijf online gezet om de kwaliteit van matchmaking te testen, maar ook om liefhebbers te teasen zo blijkt. In de PES 2022 demo is namelijk op de borden te zien dat er een officiële onthulling voor de voetbalgame komt op 21 juli. We moeten daarvoor dus nog even geduld hebben. Daarnaast raadt het bord aan om het officiële Twitter-kanaal van Pro Evolution Soccer te volgen voor alle updates.

PES 2022 releasedatum

De verwachtingen is dat op het evenement niet alleen de game officieel aangekondigd wordt, maar ook dat meteen de releasedatum uit de doeken wordt gedaan. Vanaf 21 juli duurt het immers niet meer zo lang tot het einde van de zomer.
Spelers die niet tevreden zijn met de gameplay van de PES 2022 demo hoeven trouwens niet meteen ongerust te worden. De test is zoals gezegd puur bedoeld om de online matchmaking te testen en zaken als gameplay, graphics en animaties kunnen nog voor release aangepast worden.

Populair Nieuws