After We Collided kijk je nu op Pathe Thuis

  De filmserie After is een ware hit. Het eerste deel is intussen op Netflix voorbij gekomen, maar het tweede deel After We Collided blijft nog uit in Nederland. Gelukkig is er een andere plek om het zwoele avontuur te streamen, want de film staat nu op Pathé Thuis.

  Independent Films

  In After We Collided gaat het verhaal van Tessa Young (Josephine Langford) en Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) verder waar de eerste film ons, snakkend naar meer, achterliet. De film volgt wederom Tessa young (Josephine Langford) en Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) die elk op hun eigen manier met de gebeurtenissen uit het eerste deel omgaan. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoonten, gaat Tessa aan de slag bij haar droomstage met hernieuwd zelfvertrouwen. Zal het droompaar nog bij elkaar komen? Daar kun je maar op één manier achter komen, namelijk door de film te kijken op Pathé Thuis!

  After ook te huur bij Pathé Thuis en te streamen via Amazon Prime Video

  In After zagen we al hoe een stomende romance ontstond tussen Tessa en Hardin. Josephine wilde in eerste instantie haar volle focus leggen op haar studie, maar het lot laat zich niet negeren. Toen ze Hardin ontmoette viel ze als een blok voor hem met de nodige romantische scènes als gevolg. Aan het einde van de film was de romantiek alleen ver te zoeken in de film die gebaseerd is op het boek van Anna Todd. Deze eerste film is al voorbij gekomen op Netflix. Het tweede deel is al door Netflix gekocht, maar in Nederland nog niet te zien. Als je de eerste film gemist hebt, hoef je je geen zorgen te maken: hij staat momenteel ook op Amazon Prime Video. Bij Pathé Thuis is de film te huur vanaf 2,99 euro.

  Het derde deel in de reeks is ook al onderweg en kreeg even geleden nog een heerlijke trailer. Check die trailer hier!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.