Details tweede lading PS5 consoles bij bol.com onthuld!

  Zo’n beetje half Nederland is momenteel op zoek naar een PS5, met de release van de next-gen console morgen in ons land. Om hem bij release te kunnen halen is nu nagenoeg onmogelijk, maar bol.com heeft nu wel details onthuld wanneer we de tweede lading op de webshop kunnen verwachten!

  We hebben er lang op moeten wachten, maar morgen is eindelijk de lancering van de PS5 in Nederland. Toch moeten velen alsnog langer wachten, want de next-gen is overal uitverkocht. Coolblue heeft een speciaal schoentje-zetten-systeem moeten bedenken en bij BCC waren vanochtend alle exemplaren binnen een paar minuten verdwenen. Mogelijk kan je morgen op Amazon nog je slag slaan, maar ook die kans lijkt klein.

  Op bol.com kan je morgen in ieder geval nog geen nieuwe PS5 bestellen. Dat heeft de webshop laten weten door middel van een Tweet. Uiteraard krijgen alle gelukkigen die een pre-order voor de console hebben bemachtigd in september morgen natuurlijk wel hun exemplaar opgestuurd. De webshop geeft nu alleen wel meer duidelijk over de tweede PS5 lading. In de Tweet geeft bol.com namelijk ook aan dat de verkoop in december weer verder zal gaan. Mogelijk kan je dit jaar dus toch een PlayStation 5 aanschaffen!

  Hoeveel PS5 consoles worden er verkocht?

  De hoeveelheid next-gen consoles die bol.com binnenkrijgt is momenteel nog niet bekend. Coolblue heeft in ieder geval laten weten dat de webshop van Sony nog eens 200 extra PlayStations krijgt om te ‘verloten’ via haar speciale systeem de komende weken. De eerste spelers kunnen morgen in ieder geval aan de slag met hun kersverse console, want MediaMarkt heeft al de eerste paar PS5 exemplaren op de post gedaan.

  Heb jij vandaag geprobeerd om een PS5 te kopen? Of heb je er al één in de pre-order staan voor morgen? Laat het ons weten in de comments!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.