Update - BCC heeft geen grote oplage PS5 voor verkoop

  Anonieme bronnen hebben aan Gamer.nl laten weten dat je 240 PS5-consoles kan kopen bij BCC op de release. Dit gaat om de normale versie van de PS5 en de All-Digital-versie van de console. De PS5 verkoop bij de winkel gaat live op 18 november, wat een dag voor de officiële release is. Wil je dus nog een PS5 kopen? Dan moet je er snel bij zijn.

  Sony

  Update - BCC voorraad is uitverkocht

  Vanmorgen rond 9.00 uur ging de beperkte voorraad van BCC in de verkoop, waarna de site tijdelijk offline ging. Binnen luttele minuten werd de volledige voorraad uitverkocht. Op Twitter wordt de winkelketen nu belaagd met klachten en vragen over de voorraad. De klantenservice reageert hier veelvoudig op met het droevige nieuws dat de voorraad op is.

  PS5 kopen bij BCC in beperkte oplage

  Van de 240 PS5 consoles die je bij release kunt kopen bij BCC zullen er 80 gereserveerd zijn voor werknemers van de winkel. BCC-medewerkers kunnen namelijk met voorrang een PS5 bestellen. Hier gaat het alleen om de standaardversie van de console, met disclade. De anonieme bronnen melden ook dat er op lange termijn geen nieuwe lading consoles beschikbaar zal zijn bij BCC en waarschijnlijk bij meerdere winkels. Je kan de PS5 vanaf 18 november kopen bij BCC, wat één dag voor de normale lancering is. Je moet er dan wel snel bij zijn, aangezien er dan maar 160 PS5 consoles beschikbaar zijn voor het publiek. De rest zal op de deurmat van BCC-medewerkers belanden. Misschien is dit het perfecte moment om te solliciteren bij de winkel.

  PS5 kopen is schaars

  Dat de PlayStation 5 schaars is is wel duidelijk. Bij vrijwel alle online webshops zijn de PS5 pre-orders gelijk uitverkocht, hoewel Amazon EU op launch day nog een nieuwe voorraad heeft. Mochten er nog verdere voorraden worden aangevuld, dan kun je dit lezen in ons PS5 pre-order overzicht op de website. Helaas moeten we je melden dat de nieuwe voorraden vrijwel niet meer voorkomen. Als je nu dus geen PS5 pre-order hebt kunnen bemachtigen wordt het helaas lang wachten, voordat je de console in handen kan krijgen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.