Amazon EU heeft weer PS5 voorraad op launch day

  Het is voor veel spelers tot nu toe onmogelijk geweest om een PS5 te bestellen. De pre-orders vlogen er binnen de kortste keren uit en sindsdien zijn er maar enkele exemplaren te bestellen geweest. Gelukkig heeft Amazon EU meer PS5 voorraad op de dag van lancering.

  Veel spelers zaten in september klaar om een PS5 te pre-orderen. Het is geen geheim dat de next-gen consoles zeer populair zijn en iedereen wilde dan ook een exemplaar reserveren. Uiteindelijk is het grootste gedeelte van de liefhebbers niet gelukt. Binnen de kortste keren lieten webshops weten dat alle consoles al gereserveerd waren en daar kwamen ook nog eens technische problemen bij door de enorme toevoer op de servers.

  Sindsdien hebben winkels soms weer een handjevol exemplaren beschikbaar gesteld om te bestellen, maar zoals verwacht duurt het vervolgens niet lang voordat ook die PS5 consoles er weer doorheen zijn. Gelukkig heeft Amazon EU nu goed nieuws voor spelers die de next-gen console nog niet hebben besteld. Op lanceringsdag in Europa, te weten 19 november, heeft de grote webshop namelijk weer voorraad. Het gaat daarbij in ieder geval om Amazon Spanje, Italië en UK. Geïnteresseerden hebben namelijk een mail gekregen van de webshop, dat meldt VGC. Het is nog niet duidelijk of Amazon.nl ook een extra voorraad PS5’s krijgt.

  Waar kan ik de PS5 kopen in Nederland?

  Voordat de lancering er is, hebben we in Nederland alleen eerst nog de kans om de PlayStation 5 ergens anders te kopen. Hoewel de meeste webshops geen voorraad meer hebben, zijn er twee winkels die geen pre-orders hebben geaccepteerd. BCC zal de console gaan verkopen op 18 november, terwijl Coolblue start met de lancering op 19 november.

  Het tijdstip waarop BCC morgen begint is nog niet duidelijk. Het is dus handig om de site in de gaten te houden of ons PS5 pre-order artikel, waarbij we het laatste nieuws delen omtrent de next-gen console van Sony. Coolblue heeft aangegeven dat de PS5 in de namiddag zal worden verkocht, maar ook daarbij wordt nog geen precies tijdstip gegeven.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.