Eerste PS5 consoles verzonden

  Goed nieuws voor iedereen die een PS5 heeft besteld bij de MediaMarkt in Nederland of België! De retailer heeft de eerste verzendbevestigingen voor de PlayStation 5 verstuurd. In de bevestiging staat dat de PS5 onderweg is en gevolgd kan worden.

  Sony

  Eerste lichting PS5

  Op woensdag 18 november stuurde de MediaMarkt in alle vroegte mails naar kopers van een PS5 uit de eerste lichting. In de mail schrijft de retailer dat het pakket, met daarin een PS5, woensdag nog zal vertrekken uit hun magazijn. De mail bevat ook een track & trace code, waarmee je op je gemak het pakketje kan volgen. Lekker op tijd dus!

  "Dag. Dank je wel voor je aankoop! Je wilt vast en zeker je nieuwe pareltje zo snel mogelijk in ontvangst nemen… Dus hebben we goed nieuws voor jou! Je bestelling zal vandaag nog vetrekken vanuit ons magazijn. Je aankoopcontract met MediaMarkt is nu geldig."

  MediaMarkt

  Bijna tijd voor de PS5

  Naast de Nederlandse en Belgische vestigingen van de MediaMarkt, krijgen Duitse kopers ook verzendbevestigingen van hun PlayStation 5.

  De PS5 zal logischerwijs pas donderdag (19 november) afgeleverd worden. Dan is de officiële dag van release voor de PlayStation 5. Meerdere Nederlandse winkelketens zijn op het moment van schrijven al door hun PS5 voorraad heen.

  PS5 kopen is schaars

  Dat de PlayStation 5 schaars is is wel duidelijk. Bij vrijwel alle online webshops zijn de PS5 pre-orders gelijk uitverkocht, hoewel Amazon EU op launch day nog een nieuwe voorraad heeft. Mochten er nog verdere voorraden worden aangevuld, dan kun je dit lezen in ons PS5 pre-order overzicht op de website. Helaas moeten we je melden dat de nieuwe voorraden vrijwel niet meer voorkomen. Als je nu dus geen PS5 pre-order hebt kunnen bemachtigen wordt het helaas lang wachten, voordat je de console in handen kan krijgen. Onze uitgebreide review van de gloednieuwe Sony console, lees je hier!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.