Update - Meer PS5 consoles beschikbaar bij Coolblue

  Als je een PS5 consoles wil bestellen bij Coolblue, dan moet je hopen dat de Sint je goedgezind is. De webshop heeft namelijk maar een aantal exemplaren beschikbaar en die zullen op een speciale manier worden verloot.

  Update - Meer PS5 consoles bij Coolblue

  In eerste instantie maakte de retailer 180 consoles beschikbaar, nu komen daar nog eens 200 bij. Coolblue heeft de 180 gelukkigen die een PS5 kunnen bestellen op de hoogte gebracht. Doordat de actie zo'n groot succes is, heeft Sony nog eens 200 PlayStations extra toegezegd. De komende twee weken maakt Coolblue opnieuw een willekeurige selectie uit de fans die hun schoen hebben gezet.

  Origineel bericht

  Mocht je een PS5 willen bestellen bij Coolblue? Dan moet je deelnemen aan een wel heel ludieke weggeefactie. De retailer komt namelijk met een loterijsysteem in Sinterklaas stijl. Deelnemers kunnen tot woensdag 18 november, wat een dag voor de officiële release is, 10:00 uur meedoen.

  Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in m’n schoentje, gooi wat in m’n laarsje. Dank u, Sinterklaasje. Het is waarschijnlijk al een lange tijd geleden dat je dit nummer hebt gezongen. Hoog de tijd om ‘m weer uit je hoofd te leren, want het heeft alles met de loterij van Coolblue. De retailer heeft namelijk een ware ‘Zet je schoen actie’.

  Schoentje zetten voor een PS5

  Over de actie schrijft Coolblue:

  “De PlayStation 5 staat op veel meer verlanglijstjes dan dat we voorraad hebben. Pre-order is natuurlijk kansloos. Dan gaan slimme kindertjes botjes maken of de hele dag F5’en… Veilen is ook niet eerlijk, want dan zijn ze alleen voor mensen die heel veel pepernootjes hebben. Daarom kan je bij ons gewoon ouderwets je schoen zetten. Sinterklaas kiest hieruit de blije kindertjes die een PlayStation 5 kunnen bestellen.”

  Coolblue

  Op de website zijn al meer dan 900 gezette schoentjes te zien.

  De actie werkt als volgt: zet, net als vroeger, je schoentje voor een mooi cadeau, maak daarna een foto van je schoen met een tekening (of wortel) erin, download de app van Coolblue en klik hier op ‘zet je schoen’. Een kind kan de was doen.

  PS5 kopen is schaars

  Dat de PlayStation 5 schaars is, is wel duidelijk. Bij vrijwel alle online webshops zijn de PS5 pre-orders gelijk uitverkocht, hoewel Amazon EU op launch day nog een nieuwe voorraad heeft. Coolblue heeft zelf 180 PS5 consoles op voorraad. Mochten er nog verdere voorraden worden aangevuld, dan kun je dit lezen in ons PS5 pre-order overzicht op de website. Helaas moeten we je melden dat de nieuwe voorraden vrijwel niet meer voorkomen. Als je nu dus geen PS5 pre-order hebt kunnen bemachtigen wordt het helaas lang wachten, voordat je de console in handen kan krijgen.

  Eerder kwam vandaag naar buiten dat BCC ook een schaarse oplage voor de PlayStation 5 heeft. Anonieme bronnen melden dat er minder dan 250 consoles beschikbaar zijn. Het gaat om de normale versie van de PS5 en de All-Digital-versie van de console. Wil je dus nog een PS5 kopen? Dan moet je er snel bij zijn.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.