De trailer van GTA 6 is weer op indrukwekkende wijze nagemaakt

News
vrijdag, 12 april 2024 om 14:00
gta 6 artwork 4kjpg
De trailer van GTA 6 is nu een paar maanden uit, maar had eigenlijk maar weinig tijd nodig om één van de meest bekeken trailers ooit te worden. Als je hem nu wel zo’n beetje kent, is er nu een iets andere versie te zien. Hij is namelijk nagemaakt in live-action.
Dat is niet gedaan door Rockstar, maar door de YouTuber Andrew Levitt. Terwijl veel fans zich over de trailer buigen om theorieën over de game te verzinnen, zijn sommige creatievelingen bezig om hem na te maken. Het is iets dat je vaker ziet met trailers van grote games, dus GTA 6 kan dan niet ontbreken.
Levitts versie van de trailer is hier te vinden en klopt bijna helemaal met de originele video. Er zijn wat verschillen te zien, pistolen zijn bijvoorbeeld vervangen door bananen, maar al met al is er weinig dat niet klopt. Levitt heeft op zijn kanaal ook een langere video geplaatst waarin te zien is hoe de live-action trailer tot stand is gekomen.
Levitt is trouwens niet de eerste die een poging doet om de trailer in live-action na te maken. Een Franse YouTuber kwam begin dit jaar ook met een versie van de trailer die in het echte miami was opgenomen. Die toonde vooral aan dat Rockstar de locaties waarop Vice City is gebaseerd weer bijna perfect had nagebootst, terwijl Levitts versie ook de kleine beetjes verhaal uit de trailer heeft nagemaakt.

De hype voor GTA 6 is groot

Hoewel de release van GTA 6 pas volgend jaar is, is het goed te merken dat fans erg naar de game uitkijken. Velen zijn bijvoorbeeld van plan om een paar dagen of zelfs weken vrij te nemen wanneer de game uitkomt en grappen dat ze de economie plat gaan leggen om GTA te spelen. De gemoederen onder ontwikkelaars zijn intussen iets minder goed.

Populair Nieuws

Laatste Reacties