Check hier de eerste beelden van Joker 2

News
woensdag, 10 april 2024 om 10:30
joker review adembenemend controversieel en angstaanjagend 154944 1f1622447713
In 2019 maakten Joaquin Phoenix en regisseur Todd Phillips indruk met Joker. De film vertelde het verhaal van Batmans grootste rivaal, maar dan zonder Batman. Er is al een tijdje een vervolg in ontwikkeling, waarvan nu de eerste beelden te zien zijn.
Warner Bros. was niet al te snel met de bevestiging dat Joker een vervolg zou krijgen. De film was ook heel anders dan wat je normaal zou verwachten van een film gebaseerd op superhelden comics. Maar uiteindelijk was de kogel door de kerk: Joker 2 wordt gemaakt en introduceert Harley Quinn (Lady Gaga).
De nieuwe film gaat Joker: Folie a Deux heten, wat erop slaat dat Joker en Harley Quinn delen in dezelfde waanzin. De trailer geeft een kleine glimp van hoe ze elkaar ontmoeten in Arkham Asylum. Ook krijgen we een indruk van wat ze daarna zoal gaan doen. Het tweetal rent over de daken, speelt in clubs en presenteert zelfs een tv-show. In een film als deze is het natuurlijk de vraag of dat allemaal echt is, of misschien in de hoofden van Joker en Harley zit.
Het is al een tijdje bekend dat Joker 2 een aparte wending neemt: de film wordt namelijk een musical. De trailer laat daar helaas nog niet zo heel veel van zien. Wie zien Joker een microfoon ter hand nemen, maar de zangstemmen van Joaquin Phoenix en Lady Gaga zijn nog niet in de trailer te horen.

Wanneer draait Joker: Folie a Deux in de bioscoop?

De trailer maakt zeker benieuwd naar de film, maar nieuwsgierige fans moeten nog even geduld hebben. Het duurt nog bijna een half jaar voor de film in de bioscoop draait. Joker 2 verschijnt namelijk in oktober.
De precieze datum verschilt per land, maar in Nederland hebben we een klein voordeeltje. De film verschijnt hier namelijk op 3 oktober. Dat is niet de allervroegste datum, maar het is toch een dag eerder dan een aantal andere landen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties