De releasedatum van de GTA Remastered Trilogy is bekend

News
vrijdag, 22 oktober 2021 om 16:30
gta trilogy definitive editionf1633945664
Rockstar heeft bekendgemaakt wanneer de GTA Remastered Trilogy gereleased gaat worden. De releasedatum is bekendgemaakt via de blog van Rockstar. De ontwikkelaar heeft ook een trailer met beelden van de remastered games uitgebracht.
De GTA Remastered Trilogy komt op 11 november digitaal uit. Dit heeft Rockstar bekendgemaakt. Via de site van de ontwikkelaar kan je de game ook nu preorderen. De fysieke versie van de game is vanaf 7 december verkrijgbaar.
Rockstar heeft ook gelijk een trailer naar buiten gebracht. In de trailer zijn gameplay beelden te zien en worden deze beelden vergeleken met beelden uit de originele games. Zo krijgen we een goed beeld van hoe de game grafisch is verbeterd.
De games zijn niet alleen grafisch verbeterd, Rockstar heeft ook bevestigd dat de game op GTA 5 geïnspireerde controls gaat krijgen. Dit was al eerder gelekt.
Een paar weken terug had Rockstar de komst van de trilogie al bevestigd. Dit was niet helemaal onverwacht, er waren namelijk al een hoop geruchten dat deze trilogie er zou gaan komen. Nu heeft Rockstar dus eindelijk bekendgemaakt wanneer we de drie games echt kunnen gaan spelen.

Speciale dag voor GTA

Het is niet toevallig dat Rockstar precies vandaag met de aankondiging komt. 20 jaar geleden kwam namelijk op dezelfde dag GTA 3 uit. Dat de trilogie er komt is ook een manier om dat te vieren.
De game wordt beschikbaar voor de Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Nintendo Switch en PC via de Rockstar Game Launcher. De mobiele versies komen ergens in 2022 uit.