Steeds meer bewijs voor de GTA Remastered trilogie

News
woensdag, 06 oktober 2021 om 13:30
gta san andreas artworkf1618406855
Het is nog geen week geleden dat er een Zuid-Koreaanse rating lekte over een GTA Remastered trilogie. Nu blijkt dat er na een nieuwe update voor de Rockstar Launcher er codes zijn gevonden die verwijzen naar de games. Dit zorgt ervoor dat fans steeds zekerder worden van de komst van de trilogie.
Er komt steeds meer naar buiten over de GTA Remastered trilogie. Deze trilogie niet door Rockstar officieel aangekondigd, maar er is al wel veel bewijs dat de collectie er toch komt. Zo kwam er laatst naar buiten dat de game in Zuid-Korea een rating heeft ontvangen en beweert Kotaku dat de games ergens in november zullen verschijnen.
Nu zijn er bijzondere codes ontdekt in de Rockstar Launcher na een update. In de codes staan namelijk verwijzingen naar Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City and Grand Theft Auto: San Andreas. Dit werd natuurlijk gelijk op Twitter gedeeld. Er zijn niet alleen maar verwijzingen gevonden. Er zijn namelijk ook speciale achievements gevonden.

Wat weten we van de GTA remasters?

Officieel is er door Rockstar momenteel nog niets bekendgemaakt over de mogelijke remasters van de games. Als het gerucht van Kotaku klopt dat de game al in november uitkomt, dan zou hier snel verandering in moeten gaan komen.
We zouden dan deze maand ergens een aankondiging moeten krijgen. Het is dus niet zeker of de games echt een remastered versie gaan krijgen. Door de vele leaks die nu naar buiten komen lijkt de komst van de trilogie wel steeds waarschijnlijker.