De GTA Remastered Trilogy achievements zijn gelekt

News
zaterdag, 16 oktober 2021 om 16:00
gta trilogy nme headerf1633707380
De langverwachte GTA Trilogy – The Definitive Edition komt eraan! Er zijn 40 tot 50 achievements voor elke game en ook een paar leuke verwijzingen naar strategieën en memes zijn terug te vinden als achievement in de games.
De achievements van de GTA Remastered Trilogy zijn gelekt. De trilogie bestaat uit GTA 3, GTA San Andreas en GTA Vince City. Dit meldt VGC. In elke game kan je tussen de 40 en 50 achievements behalen waaronder de iconische GTA meme 'Here we go again...' Die achievement kan je ontgrendelen door een nieuwe game te starten in San Andreas, nadat je de game al hebt uitgespeeld. Verder zal de mythe van Bigfoot die zich in de bossen van San Andreas ook weer terugkomen in deze versie.
Veel van de achievements zijn precies wat je verwacht voor het spel. Je krijgt ze door het afronden van missies, nevenactiviteiten en het aantal moorden dat je hebt gepleegd in het spel. Een paar achievements in de verzameling zijn verwijzingen naar strategieën die GTA-spelers veel hebben gebruikt in de oude versies van de games.

The Definitive Edition

Er waren al een tijdje geruchten over de GTA Trilogy. Vorige week heeft Rockstar Games bekendgemaakt dat deze er echt aan komt. De game heeft volgens Rockstar 'grafische verbeteringen en moderne gameplay-verbeteringen, met behoud van de klassieke look en feel van de originele games'. Hoe de remasters eruit komen te zien weten we nog niet. Het bedrijf heeft wel aangekondigd meer updates te geven.
De Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zal eind dit jaar uitkomen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en de Rockstar Games Launcher op PC. In het eerste kwartaal van 20222 zal de trilogie ook uitkomen voor iOS en Android.