Reageer en Win: 2x Venom Let There Be Carnage kaartjes + goodies

Article
vrijdag, 22 oktober 2021 om 16:00
venom let there be carnage st 3 jpg sd high copyright c2021 ctmg c 2021 marvelf1634899932
De herfst is gearriveerd in Nederland, dus nu is het tijd om lekker van duistere films te genieten. Dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week geven we kaartjes weg voor Venom Let There Be Carnage, inclusief toffe goodies.

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op een supergaaf pakket van Lost Judgment en Back 4 Blood voor de PlayStation 5. Daarvoor moesten jullie respectievelijk uitleggen waarom je een goede detective zou zijn en reageren onder drie verschillende artikelen.
De winnaar van het Lost Judgment pakket is geworden... Gster!
De winnaar van Back 4 Blood is geworden... Spiral!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – Venom: Let There Be Carnage

Nu de corona-maatregelen over de hele wereld afnemen, wordt het ook weer tijd voor het bioscoopseizoen. Dat is duidelijk te merken aan alle grote blockbusters die nu op het witte doek verschijnen, zoals Venom: Let There Be Carnage met Tom Hardy in de hoofdrol. Wil je die film niet missen? Dan hebben we goed nieuws! Wij geven namelijk 2x twee bioscoopkaartjes weg voor Venom: Let There Be Carnage en twee bijbehorende goodie-pakketten. Het pakket bestaat uit:
  • Gymtas
  • Waterfles
  • Sleutelhanger
  • Telefoonring
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws