De nieuwe James Bond is er nog lang niet

News
maandag, 23 oktober 2023 om 13:30
james bond no time to die stillf1632921944
De vraag wie Daniel Craig gaat opvolgen als James Bond houdt veel filmliefhebbers al zo’n twee jaar in zijn greep. Er zijn al heel wat geruchten voorbijgekomen, maar een officiële aankondiging heeft tot dusver op zich laten wachten. Het lijkt er bovendien op dat die voorlopig niet komt.
We weten voorlopig waarschijnlijk nog niet wie de nieuwe James Bond is. In een interview met The Guardian laat Bond-producent Barbara Broccoli weten dat er nog een lange weg te gaan is. James Bond moet opnieuw worden uitgevonden voor onze huidige tijd en daar is het productieteam volgens Broccoli nog niet eens mee begonnen.
Dat kan een overdrijving zijn, maar het klinkt in ieder geval alsof de volgende James Bond nog niet klaar staat. Het is al langer duidelijk dat de volgende film nog in een vroeg ontwikkelingsstadium is. Broccoli liet begin dit jaar bijvoorbeeld weten dat er nog geen script is en dat het castingproces nog niet is begonnen.

Veel geruchten over nieuwe James Bond

Desondanks zijn er veel geruchten geweest over de volgende acteur die 007 mag spelen. De naam van Aaron Taylor-Johnson is bijvoorbeeld vaak genoemd, maar de acteur is in interviews vaag over zijn kansen. Het enige dat we daadwerkelijk weten over de nieuwe Bond is dat hij in het ideale geval in de 30 is en de rol minstens 10 jaar wil spelen.
Intussen is er ook een gerucht over een mogelijke regisseur voor de film. Er zou gedacht worden aan Matthew Vaughn. Hij is de spionagefilm niet vreemd, aangezien hij ook de regie van de Kingsman-films heeft verzorgd. Die hebben natuurlijk wel een iets andere toon dan James Bond.