‘Deze regisseur is eerste keus voor nieuwe James Bond’

News
vrijdag, 15 september 2023 om 15:30
james bond no time to die stillf1632921944
Het is nog een groot raadsel wie de nieuwe James Bond wordt. Maar zelfs als er eenmaal een acteur is, zijn er nog meer mensen nodig om een film te maken. De Bond-producers zouden nu een regisseur op het oog.
Er is nog altijd weinig nieuws rondom de volgende James Bond-film. Eerder dit jaar gingen er veel geruchten dat de opvolger van Daniel Craig gevonden was, maar een aankondiging bleef uit. Nu beweert geruchtenmaker Daniel Richtman dat de regisseur voor de nieuwe film mogelijk is gevonden (via JoBlo).
De Britse regisseur Matthew Vaughn zou namelijk eerste keus zijn voor de zesentwintigste Bond-film. Hij is onder andere bekend van de Kingsman-films, die wat overeenkomsten hebben met James Bond, zij het met een komische noot. Vaughn regisseerde ook films als X-Men: First Class en Kick-Ass.
In het verleden heeft Vaughn zich al uitgelaten over zijn voorliefde voor James Bond. Maar hij betwijfelde dat hij ooit de kans zou krijgen om zelf een Bond-film te maken, omdat de producers hem naar eigen zeggen waarschijnlijk niet met een stok zouden willen aanraken. Mogelijk denken de producers daar dus anders over.

Wordt Matthew Vaughn de nieuwe James Bond-regisseur?

Het zal nog moeten blijken of Vaughn inderdaad de nieuwe James Bond-film gaat regisseren. Als het waar is dat hij nu eerste keus is, wil het nog niet zeggen dat hij het kan doen. Uiteraard kan het ook zijn dat de producers toch van gedachten veranderen.