James Bond-kandidaat reageert op geruchten

News
woensdag, 16 augustus 2023 om 11:30
james bond no time to die stillf1632921944
Met No Time to Die kwam een einde aan Daniel Craigs avontuur als James Bond. Twee jaar en vele geruchten verder is zijn opvolger nog steeds niet officieel aangekondigd. Een van de favorieten zou Aaron Taylor-Johnson zijn. In een interview met Esquire reageert hij op de geruchten.
Sinds Daniel Craigs vertrek worden er genoeg namen genoemd voor de nieuwe James Bond. De naam van Aaron Taylor-Johnson komt daarbij telkens weer voorbij. De acteur zou dan ook vorig jaar indruk hebben gemaakt op de producers tijdens een geheime screentest. Niet veel later ging het gerucht dat hij zelfs al beelden heeft gefilmd als James Bond.
Aan Esquire laat de acteur weten dat hij ‘gek zou worden’ als hij zich alleen focuste op zijn huidige baan. ‘’Ik moet het ritme van mijn eigen trommel volgen. Het is mijn eigen pad, wat voor mij intuïtief aanvoelt,’’ aldus Taylor-Johnson.
‘’Ik heb nog nooit een beslissing genomen op basis van de perspectieven, oordelen of verwachtingen van andere mensen. Je wordt gek als je dat doet. Je gevoel van eigenwaarde en ziel is weg.
Je moet begrijpen wat een integraal onderdeel van jezelf is en wat goed voelt, en je moet op het goede spoor blijven met wat er voor je ligt.’’ Hij voegt er aan toe dat op dit moment Kraven the Hunter voor hem ligt. Deze film draait volgende week in de bioscoop.

Aaron Taylor-Johnson is ‘gevleid’

Wanneer hij specifiek gevraagd wordt naar James Bond antwoordt hij wederom te focussen op wat er nu voor hem ligt. Begin dit jaar reageerde Taylor-Johnson ook al met een vaag antwoord op de geruchten: Hij gaf aan gevleid te zijn dat zijn naam zo vaak genoemd wordt als een goede James Bond.

Populair Nieuws