Nieuwe James Bond film heeft nog geen cast

News
dinsdag, 21 februari 2023 om 16:30
james bond no time to die stillf1632921944
Al meer dan een jaar wordt er druk gespeculeerd over wie de nieuwe James Bond wordt. Het lijkt misschien niet onredelijk dat we binnenkort weten wie er in de voetsporen van Daniel Craig volgt. Maar volgens Bond-producent Barbara Broccoli is er nog helemaal geen cast voor de volgende Bond-film.
De afgelopen periode begon het er steeds meer op te lijken dat de nieuwe James Bond gevonden is. Enkele namen, met name die van Aaron Taylor-Johnson, worden steeds vaker genoemd. Er werd zelfs beweerd dat de onthulling van de nieuwe Bond min of meer voor de deur stond.
Maar Bond-producer Barbara Broccoli beweert iets heel anders. Tegenover LadBible geeft ze aan dat de volgende James Bond-film nog lang niet klaar is. Er is nog geen script voor de film, en het castingproces is volgens Broccoli nog niet begonnen.

Nieuwe James Bond toch niet gevonden?

Het is een wat opvallende uitspraak, aangezien er al best veel geruchten gaan over wie de volgende Bond kan worden. Een deel daarvan kan natuurlijk verzonnen zijn, maar het zou bijzonder zijn als alle geruchten onzin bleken te zijn. De producers hebben zelfs eerder al aangegeven te weten wat ze ongeveer willen van de nieuwe bond, dus er wordt duidelijk wel nagedacht over casting, ook al is het nog niet begonnen.
Een mogelijkheid is natuurlijk dat Broccoli een beetje om de waarheid heen praat. Dat het castingproces voor de nieuwe film nog niet is begonnen, hoeft niet te betekenen dat de casting voor James Bond zelf niet in volle gang is. Dat is per slot van rekening één van maar weinig James Bond-rollen waarvan je ook zonder script weet dat hij gecast moet worden.