De nieuwe Elvis film komt al snel naar HBO Max

News
woensdag, 29 juni 2022 om 16:00
elvis st 24 jpg sd high 2022 warner bros pictures all rights reserved photo credit courtesy of warner bros picturesf1656517697
In de bioscoop kan je nu genieten van de nieuwe Elvis film met Austin Butler in de hoofdrol. Wil je momenteel niet naar de bioscoop, dan hoef je ook niet meer lang te wachten voordat je de biopic op HBO Max kan zien.
Als je vroeger een film miste in de bioscoop, of geen geld had voor een bioscoopkaartje, dan moest je lang wachten voordat je de film later op VHS of DVD kon kopen of huren. Daar gingen vaak al snel een flink aantal maanden overheen. Dat is tegenwoordig alleen niet meer het geval.
Kan je namelijk niet wachten om de film Elvis te aanschouwen, maar heb je geen geld of zin om naar de bioscoop af te reizen, dan kan je binnenkort de film vanaf je eigen bank kijken. Warner Bros. heeft nog niet officieel bekendgemaakt wanneer Elvis op HBO Max verschijnt, maar de uitgever heeft wel eerder al een belofte gedaan over haar nieuwe films.
Warner Bros. laat films namelijk eerste 45 dagen draaien in de bioscoop, voordat de film in kwestie op HBO Max komt te staan. Als de filmstudio dezelfde methode aanhoudt voor de film over Elvis Presley, dan zal al op 7 augustus de biopic gelanceerd worden op de streamingdienst. Nog eventjes geduld hebben dus.

Eerder al grote blockbusters op HBO Max

Warner Bros. is niet bang om grote producties naar de streamingdienst te brengen. Zo verscheen Dune in de Verenigde Staten zelfs tegelijkertijd op HBO Max als in de bioscopen. Ondanks dat bleek de science-fiction film van Denis Villeneuve zo succesvol, dat Warner Bros. groen licht heeft gegeven voor een tweede deel.
Sinds de lancering van HBO Max in Nederland hebben we ook andere blockbusters op de dienst zien verschijnen, zoals Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore aan het einde van mei.

Populair Nieuws

Laatste Reacties