HBO Max probeert verloren abonnees terug te lokken met aantrekkelijke deal

News
donderdag, 23 juni 2022 om 17:30
hbo maxf1650354911
De concurrentie in streamingland is moordend en streamingdiensten doen dan ook alles om abonnees te winnen. HBO Max heeft daarom nu een aantrekkelijke deal voor abonnees die juist eerder zijn vertrokken.
HBO Max is sinds maart gelanceerd in Nederland en de streamingdienst doet meteen goede zaken. Zo is de dienst volgens onderzoek al direct een flinke concurrent voor Netflix, de grootste streamingdienst is ons land. Toch zijn er ook abonnees die bij HBO Max vertrekken.
Om die klanten weer terug te winnen, komt HBO Max met een speciale deal, dat meldt Streamwijzer. Zo krijgen abonnees die zijn vertrokken bij de streamingdienst een mail met daarin een unieke en eenmalige code. Met de code is het mogelijk om twaalf maanden voor HBO Max Standard af te sluiten met maar liefst 50 procent korting.
Opvallend genoeg wordt na die periode niet automatisch nog een jaarabonnement afgesloten, maar een maandabonnement. Het gaan dan ook om een jaar met de prijs van twaalf losse maanden. Normaal kost een maandje HBO Max Standard 7,99 euro en betaal je 59,99 euro per jaar. Met de korting, die alleen geldt voor terugkerende abonnees, moet je 47,99 euro voor het hele jaar betalen en dus niet 29,99 euro zoals je misschien zou verwachten.

Nog meer korting voor HBO Max

Het is de vraag of deze deal vertrokken abonnees weer naar de dienst terug kan halen. De eerste maand had de streamingdienst namelijk een nog mooiere deal. Iedereen die namelijk voor het einde van maart een abonnement afsloot, krijgt voor altijd 50 procent korting op HBO Max, zolang je je abonnement niet stopzet.
HBO Max krijgt binnenkort ook nog eens veel content erbij. WarnerMedia, het moederbedrijf van HBO Max, is namelijk samen gegaan met Discovery. Dat betekent dat HBO Max en discovery+ één streamingdienst zullen worden. Wanneer de samensmelting precies plaats zal vinden is ngo niet bekend.

Populair Nieuws