DC en Warner Bros. geven Black Adam film met The Rock een eerste trailer

News
woensdag, 08 juni 2022 om 17:30
DC en Warner Bros. komen 21 oktober eindelijk weer met een nieuwe film die zich afspeelt in de DC Extended Universe, namelijk Black Adam. De film met The Rock in de hoofdrol heeft eindelijk een eerste trailer gekregen.
In de nieuwe trailer krijgen we de eerste duidelijke beelden van The Rock als Black Adam te zien. In deze video leren we voornamelijk wat details over het karakters verleden. Hij was namelijk een slaaf, maar werd na zijn dood herboren als god. Nadat Black Adam weer tot leven kwam, had hij zijn superkrachten gekregen. De krachten van Black Adam zijn vergelijkbaar met die van de DC superheld Shazam, die we overigens in 2019 in zijn eigen film hebben kunnen zien. Ondanks Shazam in de strips de grootste rivaal van Black Adam is, zullen we dit karakter niet in deze nieuwe DC film terugzien. Wel is er een vervolg op de 2019 film in de maak genaamd Shazam! Fury of the Gods.
Naast Black Adam krijgen we ook andere populaire DC superhelden in de trailer te zien. We zien namelijk een aantal helden die in de strips onderdeel zijn van de Justice Society of America. Zo zien we Hawkman een preek geven aan Black Adam over hoe het zijn keuze is of hij met zijn superkrachten een held of slechterik wilt worden. Naast Hawkman zijn er ook een paar shots van Atom Smasher, Dr. Fate en Cyclone te zien. In Black Adam maakt dus niet alleen The Rock als zijn karakter een debuut in de DC Extended Universe, maar ook de Justice Society of America.

The Rock is in 2022 al te zien als Black Adam

Een release datum voor de film was al even bekend. Een tijdje terug had The Rock namelijk op zijn Instagram laten weten dat Black Adam op 21 oktober van dit jaar moet uitkomen. Zoals we in de trailer kunnen zien is de datum dat Black Adam uitkomt dus niet veranderd. Lang hoeven we dus niet te wachten om de karakters van DC in deze nieuwe film van Warner Bros. te zien.
Hoogstwaarschijnlijk zal de film anderhalf maand na zijn release op de streamingdienst HBO Max komen. Zo hebben we dit ook met andere Warner Bros. films zoals Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en The Batman gezien.