Netflix werkt aan een Ghostbusters serie

News
donderdag, 09 juni 2022 om 9:00
ghostbustersf1654702588
De Ghostbusters-franchise wordt binnenkort nog verder uitgebreid. Het team achter Ghostbusters Afterlife gaat namelijk een serie maken voor streamingdienst Netflix.
Al sinds de release van de allereerste film in 1984, spreekt Ghostbusters tot de verbeelding bij veel film - waarschijnlijk ook voor een groot gedeelte dankzij de catchy theme tune. De laatste jaren is de franchise weer nieuw leven ingeblazen en er komt nu zelfs een serie bij.
Tijdens het Netflix Geeked-event heeft de streamingdienst namelijk bekendgemaakt dat er een animatieserie van Ghostbusters in de maak is, zo meldt The Verge. Het project wordt geleid door regisseur Jason Reitman en schrijver Gil Kenan van Ghostbusters Afterlife, de film die in 2021 uitkwam. Jason's vader Ivan Reitman was de regisseur voor de eerste twee Ghostbusters-films en is eerder dit jaar overleden.
Het is nog niet bekend waar de Ghostbusters serie over zal gaan, wie een rol zal vertolken in de show en wanneer de release gepland staat op Netflix.

Veel Netflix aankondigingen deze week

De onthulling van de Ghostbusters serie is niet het enige wat Netflix bekend heeft gemaakt deze week. Het bedrijf is namelijk bezig met het Geeked Week evenement, waarbij er allerlei nieuwe informatie over bestaande projecten wordt bekendgemaakt, nieuwe films en series uit de doeken worden gedaan en trailers worden getoond.
Zo zijn de eerste beelden van de live-action One Piece serie getoond en zijn er onder andere trailers onthuld van Tim Burton's Wednesday Addams en The Sandman.

Populair Nieuws