Datum iPhone 15 reveal aangekondigd door Apple

News
woensdag, 30 augustus 2023 om 9:30
apple 1839363 1920f1612952324
Al sinds de release van de iPhone 14 zijn er geruchten over de iPhone 15. Binnenkort komen we er eindelijk achter wat daarvan waar is. Apple heeft een evenement aangekondigd dat vrijwel zeker om de nieuwe iPhone draait.
Apple heeft aangekondigd dat er een evenement op de planning staat. Het valt op 12 september en begint om 19.00 Nederlandse tijd. Apple heeft niet bevestigd dat het een iPhone-event is, maar de timing klopt met de gebruikelijke periode waarin de iPhone wordt onthuld. Ook gingen er al geruchten dat het evenement voor 12 september op de kalender stond.
Ook over de iPhone 15 zelf gaan veel geruchten. Zo zou hij opladen via USB-C en een nieuw design krijgen met rondere randen. Bepaalde features die bij de iPhone 14 nog exclusief voor de Pro-versies waren, zoals het Dynamic Island, zouden nu ook naar de standaardmodellen komen.
De Pro-versies blijven zich wel onderscheiden van de standaard varianten. Ze zouden bijvoorbeeld periscooplenzen krijgen voor betere zoom op foto’s. Ook de opslag van de Pro-modellen zou vrij groot worden, zeker voor een smartphone.

Is de iPhone 15 de enige onthulling van het Apple Event?

De iPhone 15 krijgt waarschijnlijk de meeste aandacht tijdens het evenement, maar het is niet gebruikelijk dat hij als enige getoond wordt. Het reveal evenement van de iPhone wordt meestal ook gebruikt om de nieuwe Apple Watch te tonen. Van de Apple Watch Series 9 hoeven gebruikers volgens geruchten niet al te veel te verwachten, maar volgend jaar zou er voor de tiende Apple Watch wel worden uitgepakt.

Populair Nieuws