Super Mario Bros. Wonder wordt getoond in nieuwe Nintendo Direct

News
woensdag, 30 augustus 2023 om 9:00
super mario bros wonderf1687359726
De grootste release van Nintendo dit najaar is zonder twijfel Super Mario Bros. Wonder. De uitgever komt later deze week dan ook met een speciale Nintendo Direct om meer uit te lichten over de game.
Lange tijd leek het erop dat Nintendo niet meer echt met grote releases zou komen in het laatste kwart van 2023. De uitgever zou bovendien ook de rest van het jaar nog goed kunnen teren op het succes van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
In juni kwamen er alleen toch nog twee grote aankondigingen bij. Er komt namelijk een remake van Super Mario RPG en een gloednieuw avontuur met Mario en zijn vrienden in Super Mario Bros. Wonder.
Tijdens de Nintendo Direct waarin de games werden aangekondigd, werd er al meteen wat gameplay getoond, maar heel veel was het niet. Daarom komt Nintendo later deze week met een nieuwe Direct speciaal voor Super Mario Bros. Wonder. De show gaat op donderdag 31 augustus van start om 16:00 Nederlandse tijd en zal ongeveer vijftien minuten duren.

Klassieke gameplay met nieuwe power-ups

Net zoals de voorgaande Super Mario Bros. games kunnen spelers uiteraard weer aan de slag met een 2D platformer, inclusief co-op voor vier spelers. Maar naast de klassieke gameplay zijn er ook een hoop nieuwe toevoegingen.
Dankzij een nieuwe power-up kunnen Mario en zijn vrienden bijvoorbeeld in een olifant veranderen. En de wereld kan helemaal op zijn kop gezet worden met een speciale blauwe bloem. We hoeven bovendien ook niet heel lang meer te wachten op de release, want Super Mario Bros. Wonder komt op 20 oktober uit voor de Nintendo Switch.

Populair Nieuws