‘Release iPhone 15 Pro Max meerdere weken vertraagd’

News
dinsdag, 22 augustus 2023 om 11:00
iphone 14 prof1672917626
Traditiegetrouw verschijnt de nieuwe iPhone in september, maar dat zou dit jaar eens kunnen veranderen. Volgens een analist is de iPhone 15 Pro Max namelijk met meerdere weken vertraagd.
Naar verwachting kondigt Apple op 12 september de iPhone 15-lijn aan. De meeste modellen zullen dan zoals gewoonlijk een week later te koop zijn. De iPhone 15 Pro Max daarentegen zou pas in oktober op de markt komen, zo beweert een analist van de zakenbank Morgan Stanley. Het model zou een vertraging van 3 tot 4 weken hebben opgelopen (via 9to5Mac).
De iPhone 15 Pro Max is volgens geruchten uitgerust met een periscopische lens, een lens die een grotere optische zoom mogelijk maakt. Hoewel meerdere Android-telefoons al zo’n lens hebben, zou de iPhone 15 Pro Max de eerste iPhone zijn. Sony zou alleen de beeldsensor niet op tijd gereed hebben gehad, waardoor de productie van het Pro Max-model later op gang is gekomen.
Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan over een mogelijke vertraging van de iPhone 15. Vorige maand beweerde analist Wamsi Mohan van Bank of America ook al dat de release van de iPhone 15 uitgesteld was naar het vierde kwartaal van 2023, dat in oktober begint. Daarbij ging het om alle modellen, niet specifiek de Pro Max.

Wat kunnen we verwachten van de iPhone 15?

Hoewel Apple de iPhone 15 nog niet officieel heeft aangekondigd, gaan er al langer geruchten rond over de telefoon. Zo zou de iPhone 15 veel sneller opladen en een gigantische opslag krijgen.