Update - Cyberpunk 2077 lijkt terug te keren naar de PSN Store

News
woensdag, 16 juni 2021 om 9:30
cyberpunk 2077f1674491001
De lancering van CD Projekt RED game Cyberpunk 2077 op de PS4 in 2020 verliep moeizaam, vooral door de vele technische bugs die nog in de game zaten. Hierdoor verdween de game 17 december uit de PlayStation Store en was niet verkrijgbaar om te spelen. Nu lijkt de game een terugkeer te maken in de PSN Store.

Update - Cyberpunk 2077 vanaf volgende week weer in de Store

Cyberpunk 2077 was dus niet voor niets verschenen in de PSN Store, de game komt dus inderdaad terug en nu hebben we zelfs een datum. CD Projekt RED maakt zelf namelijk in een bericht aan de investeerders bekend dat de game op 21 juni terug zal keren naar de online winkel van PlayStation.
Origineel bericht hieronder:
Nadat de game van CD Projekt RED verwijderd werd uit de PSN Store in december en deze niet beschikbaar was om het te kopen op PS4 en PS5, kon je Cyberpunk 2077 in jouw wensenlijst zetten of volgen zoals andere games die er nog aankomen. Je kunt de game wel spelen als je een digitale versie hebt. Maar als je dit doet, speel je in de originele 1.00 versie zonder enige updates. Hier lijkt nu verandering in te komen.
Zo kan je naar de PSN Store gaan en zoeken naar Cyberpunk 2077. Als je dit hebt gedaan, verschijnt de game in beeld, met het label ‘Just Announced’. Toch kun je verder dan dit niks aanschaffen of downloaden. Er bestaat wel een kans dat CD Projekt RED binnenkort met de aankondiging komt dat de game weer verkrijgbaar is voor gamers, met de nodige updates.

Cyberpunk 2077 updates

De langverwachte game die in december 2020 niet meer beschikbaar was om aan te schaffen op onder andere de PSN Store, speelt zich af in de open wereld van Night City, waar macht, glamour en mutaties obsessies zijn voor velen. In de game speel je als V, een huurling die naar een implantaat zoekt dat de sleutel is voor onsterfelijkheid.
In maart kwam de grote 1.2 update uit voor Cyberpunk 2077, dat een grote stap zou zijn voor de terugkeer op de diverse consoles waar het origineel voor uitgebracht is. Toch is er verder niets bekend over zowel een daadwerkelijke terugkeer als een Next-Gen versie van de game.

Populair Nieuws