Creating an Army of the Dead geeft exclusief kijkje in Zack Snyder’s creatie

News
donderdag, 27 mei 2021 om 15:30
aotd 072419 08502rc cc ff1622475221
Army of the Dead is een waar kijkcijferkanon voor Netflix en staat al dagenlang in de top 10 best bekeken Netflix titels in Nederland. Hoe deze wereld in beeld is gebracht en de zombies er zo angstaanjagend eruit zien blijft een groot vraagstuk als je de film hebt gekeken. Toch geeft Creating an Army of the Dead een exclusief kijkje in Zack Snyder’s nieuwste film en hoe deze wereld precies gecreëerd is.
In de nieuwste, korte Netflix docu Creating an Army of the Dead neemt Zack Snyder en het gehele Army of the Dead team je mee in de wereld van deze film. Als je de Netflix sensatie hebt gezien, weet je dat het één en al spanning, actie maar ook komedie bevat. In de nieuwste docu krijg je een kijkje in hoe dit allemaal gecreëerd is. Zo neemt het team jou mee naar de grootste stunts, de effecten die gecreëerd zijn voor de film en praten zij ook over de evolutie van het zombie-genre.
Als je geen genoeg kunt krijgen van de film, de cast, Zack Snyder en alles wil weten van de blockbuster, is Creating an Army of the Dead geschikt voor jou. Dit is nu te bekijken op Netflix.

Zack Snyder's Army of the Dead

In Army of the Dead nemen hordes aan zombies Las Vegas en wordt snel al een dystopische-stad. Nadat de stad afgesloten is van de buitenwereld, is een groep van overlevenden van plan binnen te treden in Las Vegas om meer dan 50 miljoen dollar uit een kluis te bemachtigen. Toch tikt de tijd door, aangezien de Amerikaanse regering van plan is een nucleaire bom af te laten gaan in Las Vegas om alle zombies te doden.
Bekijk hier de trailer van Army of the Dead:
De cast van de film bestaat onder andere uit Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Garret Dillahunt en Ana de la Reguera. De regisseur van de film is Zack Snyder.