Cobra Kai seizoen 4 deze maand al in productie

  Voorlopig lijkt de lockdown nog wel even te blijven en zitten we voorlopig nog veel thuis. Toch is er dit jaar ook goed nieuws en dan vooral voor de fans van Cobra Kai. Begin deze maand kwam het derde seizoen van Cobra Kai online en het vierde seizoen van Cobra Kai gaat hoogstwaarschijnlijk deze maand al in productie.

  Netflix

  Let op! Dit artikel bevat spoilers over Cobra Kai.

  Wanneer gaan de opnames van start?

  Naar verwachting beginnen de opnames al op 20 januari en als alles goed gaat zijn ze dan op 15 april afgerond. Momenteel hebben we nog steeds geen officiële releasedatum voor het vierde seizoen van Cobra Kai, maar naar verwachting zal dat in het najaar van 2021 zijn.

  Wat kunnen we verwachten?

  Het derde seizoen van Cobra Kai eindigde met misschien wel de ultieme cliffhanger. Johnny en Daniel hebben de handen ineen geslagen en hebben besloten het samen op te nemen tegen Cobra Kai. Maar wat staat ons voor de rest te wachten? Op dit moment kunnen we er alleen nog naar gissen. Wel kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat Terry Silver (uit The Karate Kid III) John Kreese gaat helpen in het vierde seizoen.

  Wat hebben we nog tegoed?

  Overigens is het vierde seizoen van Cobra Kai vrijwel zeker niet het laatste seizoen. Als alles goed verloopt krijgen we naar alle verwachtingen in totaal zes seizoenen. Voorlopig zullen we dus nog even moeten wachten op het vierde seizoen, maar we gingen met XGN wel al recent op zoek naar de geheimen van Cobra Kai. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste acteurs Cobra Kai eerst helemaal niet zagen zitten? Lees hier alle vijf dingen die je nog niet wist over Cobra Kai.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.