‘Cobra Kai krijgt minimaal zes seizoenen’

  Maandag kwam al het nieuws naar buiten dat het derde seizoen van Cobra Kai een stuk eerder verschijnt dan verwacht. De releasedatum is naar voren geschoven en daarom kunnen we vanaf vrijdag 1 januari al genieten van het derde seizoen. En er is nog meer goed nieuws wat betreft Cobra Kai, want naar verluidt zouden er plannen zijn voor maar liefst zes(!) seizoenen. Dat houdt dus in dat we na dit seizoen nog minimaal drie seizoenen tegoed hebben.

  Guy D'Alema / Netflix

  Het succes van Cobra Kai

  De eerste twee seizoenen van Cobra Kai verschenen in 2018 en 2019 op YouTube Premium. Hier zat het alleen een beetje verstopt en wist de serie het grote publiek nooit echt te bereiken. Maar medio 2020 nam Netflix de serie van YouTube over en binnen de kortste keren werd het een groot succes. De eerste twee seizoenen werden alsnog mega populair en 1 januari brengt Netflix dus eindelijk ook een derde seizoen.

  De verhaallijn is aangepast

  Zoals gezegd lijkt het daar ook zeker niet bij te blijven. Ralph Macchio heeft namelijk recent in een interview verklapt dat de schrijvers van Cobra Kai altijd het gevoel hebben gehad dat de serie zes seizoenen gaat hebben en dat de verhaallijn daar ook op is afgestemd. Daarna geeft Macchio wel aan dat het natuurlijk altijd anders kan lopen, maar geeft hij tot slot aan:

  “Zolang we Cobra Kai mogen doen, blijven we aan boord”.

  Vierde seizoen definitief al onderweg

  We moeten dus nog even afwachten hoe het zich allemaal ontwikkelt, maar wel heeft Netflix het vierde seizoen al besteld. Dat is dus sowieso een zekerheid. Maar vanaf eind deze week kunnen we in elk geval al genieten van het derde seizoen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.