Gaat deze oude bekende zijn opwachting maken in Cobra Kai?

  Het is dan eindelijk zover: het rampjaar 2020 hebben we achter ons gelaten en hopelijk kunnen we ons opmaken voor een beter 2021. De start van 2021 was zeker niet slecht, want sinds 1 januari kunnen we genieten van het derde seizoen van Cobra Kai. Maar nu het derde seizoen uit is kunnen we ook alvast vooruitblikken op het vierde seizoen, want wie belde John Kreese nou eigenlijk?

  Netflix

  Let op! Dit artikel bevat spoilers over het derde seizoen van Cobra Kai.

  Hoe gaat John Kreese zich hieruit redden?

  Goed, we zijn voorbij de spoiler alert, dus nu kunnen we iets meer in detail praten over het derde seizoen. Het derde seizoen eindigt met John Kreese die met een uitgeklede Cobra Kai tegenover Johnny Lawrence en Daniel LaRusso komt te staan. De mannen hebben zich verenigd en maken zich op voor wat er allemaal nog gaat komen. Kreese voelt de bui al hangen en concludeert dat hij zo niet gaat winnen en belt voor versterking, maar wie belde Kreese? Of met andere woorden, wie maakt zijn opwachting in seizoen vier?

  Krijgen we deze oude bekende te zien?

  Het is op dit moment nog een beetje gissen, maar we kunnen hierover wel al voorzichtig een conclusie trekken. Aan het eind van het derde seizoen krijgen we regelmatig flashbacks te zien van Kreese die vocht in Vietnam. Op deze manier leren we Kreese iets beter kennen en zien we hoe hij iemand redt. Dit was Terry Silver, die je al kan kennen uit de derde Karate Kid film. Gaat Terry Silver zijn opwachting maken in seizoen vier van Cobra Kai?

  Will Smith naar Cobra Kai?

  Het derde seizoen van Cobra Kai staat pas net online, maar het vierde seizoen is al onderweg en het lijkt er sterk op dat er daarna nog twee seizoenen komen. Zit jij trouwens nog te twijfelen of je Cobra Kai moet gaan kijken? Dit zijn vijf redenen waarom jij straks Cobra Kai seizoen drie moet gaan kijken! Daarnaast gingen we recent met XGN ook opzoek naar de geheimen van Cobra Kai in onze rubriek ‘5 dingen die je nog niet wist over’, wist je bijvoorbeeld dat Will Smith heel misschien ook naar Cobra Kai komt? Lees hier snel alle geheimen van Cobra Kai.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.