Cobra Kai seizoen 5 krijgt releasedatum

News
vrijdag, 06 mei 2022 om 10:30
netflix mediaf1609245790
De Netflix-serie Cobra Kai gaat later dit jaar weer verder. Nu is er ook een releasdatum aangekondigd voor seizoen 5 van de serie. In september kunnen we nieuwe afleveringen op Netflix verwachten.
Cobra Kai, de vervolgserie op the Karate Kid-films, is behoorlijk succesvol gebleken. Inmiddels zijn er vier seizoenen verschenen en is er een vijfde op komst. Voor dat nieuwe seizoen hebben we nu een releasedatum en het is niet eens heel lang wachten, want tegen het eind van de zomer verschijnt het nieuwe seizoen al.
Vanaf 9 september kunnen we zien hoe het verder gaat na het All Valley Tournament na seizoen 4. We gaan zien hoe Terry Silver zijn karate-stijl verder gaat uitbreiden over heel Los Angeles. Een trailer voor het nieuwe seizoen kun je hieronder bekijken.

Tegenslagen voor Netflix

Netflix heeft onlangs de nodige tegenvallers te verwerken gekregen. Uit de resultaten van het afgelopen jaar is bijvoorbeeld gebleken dat het aantal abonnees voor het eerst in tien jaar is gedaald. Daardoor overweegt Netflix de nodige maatregelen, zoals de introductie van een abonnement met advertenties en een hardere aanpak tegen het delen van wachtwoorden.
Dat alles neemt niet weg dat Netflix nog steeds de nodige toppers naar buiten brengt. Later dit jaar kunnen we dus uitkijken naar een nieuw seizoen Cobra Kai, maar daarvoor is het ook al raak. Stranger Things is namelijk ook na drie jaar terug: het eerste deel van seizoen 4 verschijnt deze maand nog.

Populair Nieuws