Netflix toont Stranger Things 4 trailer

News
dinsdag, 12 april 2022 om 16:45
screenshot 2019 10 01 at 100234f1569917038
Het heeft even geduurd, maar eindelijk zijn er bewegende beelden van Stranger Things 4. Seizoen 3 was te zien in 2019, dus trouwe kijkers staan al een tijdje droog. Met de release van het nieuwe seizoen in het vooruitzicht toont Netflix nu een trailer.
Let op: dit artikel bevat potentiële spoilers voor Stranger Things 4
In mei begint het nieuwe seizeon van Stranger Things. De serie keert na een paar jaar afwezigheid terug naar Netflix met nieuwe verschrikkingen. Daarvan kun je nu een voorproefje krijgen.
Netflix deelde eerder al foto’s van het nieuwe seizoen. Daarop waren de verschillende hoofdpersonen verspreid over de hele wereld. Ook zagen we Hopper in leven, maar wel in een vrij vijandig ogende omgeving. In de trailer hieronder kun je meer zien van waar de vriendengroep zich nu zoal mee bezighoudt.
Stranger Things 4 verschijnt op 27 mei op Netflix. Je kunt alleen niet meteen het hele seizoen zien, want het verschijnt in twee delen. Deel twee is te zien vanaf 1 juli. Helaas zal de serie na het vierde seizoen niet lang meer doorgaan, want Stranger Things 5 wordt het laatste seizoen.

Waar gaat Stranger Things 4 over?

Stranger Things 4 begint zes maanden na The Battle of Starcourt uit het derde seizoen. De vriendengroep is uit elkaar gevallen en worstelt bovendien met de middelbare school. Dan verschijnt er een nieuwe bovennatuurlijke dreiging. Het bestrijden van die dreiging is misschien wel de enige kans om voor ééns en voor altijd af te rekenen met de Upside Down.

Populair Nieuws