F1-serie Drive to Survive seizoen 5 én 6 aangekondigd door Netflix

News
vrijdag, 06 mei 2022 om 10:00
formula1 drivetosurvive season4 episode1 00 02 12 24f1649581988
Goed nieuws voor liefhebbers van Drive to Survive. De F1-serie heeft namelijk groen licht gekregen van Netflix voor niet alleen seizoen 5, maar ook voor seizoen 6.
De populariteit van de Formule 1 is de laatste jaren enorm gestegen. Met name in de Verenigde Staten, waar er vaak maar weinig interesse was in de sport. Eén van de grote redenen voor de populariteit is het succes van Drive to Survive op Netflix. Zo trok seizoen 4 van de F1-serie de meeste kijkers tot nu toe.
Netflix en Formula 1 hebben daarom nu bekendgemaakt dat Drive to Survive nog eens twee seizoenen gaat krijgen. Seizoen 5 zal gaan over het huidige seizoen, terwijl seizoen 6 verhalen en behind-the-scenes footage van het 2023-seizoen zal laten zien.
Drive to Survive wordt de komende seizoenen ook weer geproduceerd door Oscar-winnaar James Gay-Rees (Senna) en Paul Martin (Diego Maradona).

Kritiek op Drive to Survive

Ondanks dat de Netflix-serie enorm populair is, krijgt Drive to Survive ook veel kritiek. De docu-serie zou volgens criticasters namelijk teveel verhalen zelf verzinnen, uitspraken van coureurs van verschillende momenten aan elkaar plakken en beelden verkeerd gebruiken.
Max Verstappen heeft daarom al vorig jaar besloten om niet meer mee te werken aan Drive to Survive. Het management van Formule 1 wil de regerend wereldkampioen toch wel weer in de serie krijgen, mogelijk door afspraken te maken met de makers van Drive to Survive.

Populair Nieuws