Call of Duty Modern Warfare 3 releasedatum bekend

News
dinsdag, 08 augustus 2023 om 10:30
modern warfare 3f1691481546
Eindelijk is het zover: Call of Duty 2023 is onthuld. De afgelopen weken lekte er al veel uit, waaronder de titel Modern Warfare 3. Die titel is nu eindelijk bevestigd, samen met een releasedatum.
Geheimhouding van de nieuwe Call of Duty voor dit jaar is mislukt, kunnen we wel stellen. Eerdere berichten waren dat de nieuwe game voor dit jaar een uitgebreide Modern Warfare 2 DLC zou zijn, veranderden in de afgelopen maanden in berichten dat die DLC was omgevormd tot Modern Warfare 3. Activision is er weinig subtiel over geweest dat de meeste informatie die in de afgelopen weken lekte waar was en nu is het dan eindelijk bevestigd.
Via Twitter (of X) komt Sledgehammer Games met een korte teaser voor de game. Die bevestigt ook gelijk de releasdatum van de game, namelijk 10 november. Dat had groot nieuws kunnen zijn, ware het niet dat die datum al naar buiten was gekomen via de rechtszaak tussen Microsoft en de FTC.

Groot Modern Warfare 3 reveal evenement volgt

Wie meer wil weten over de nieuwe game kan later deze maand inloggen in Warzone 2.0. In die game wordt namelijk een live reveal evenement gehouden. De datum van dat evenement is nog niet ontuld, maar wel uitgelekt. Waarschijnlijk kun je de volledige Modern Warfare 3 reveal op 17 augustus zien.
Het is ongebruikelijk dat er twee Call of Duty-titels in dezelfde sub-reeks achter elkaar uitkomen. Het heeft in dit geval mogelijk iets te maken met de claims dat Modern Warfare 3 ooit een DLC was, zoals we al even benoemden. Operators, wapens en bundels die je hebt in Modern Warfare 2 zullen ook in Modern Warfare 3 te gebruiken zijn, wat misschien ook een overblijfsel is van de oorsprong van deze game als DLC.

Populair Nieuws